ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα Σμύρνη – Αστυνομικός: Ταυτοποιήθηκαν άλλοι 3 ύποπτοι – Το προφίλ τους

Τρία ακόμα άτομα ταυτοποιήθηκαν για τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του 27χρονου αστυνομικού την περασμένη Τρίτη.
Νέα Σμύρνη – Αστυνομικός: Ταυτοποιήθηκαν άλλοι 3 ύποπτοι – Το προφίλ τους

Νέα Σμύρνη: Τρία ακόμα άτομα ταυτοποιήθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ για τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του 27χρονου αστυνομικού την περασμένη Τρίτη.

Αστυνομία: Η έρευνα των αξιωματικών της υποδιεύθυνσης κρατικής ασφάλειας συνεχίζεται υπό την καθοδήγηση του ανακριτή, καθώς η υπόθεση βρίσκεται στην κύρια ανάκριση.

Οι τρεις ύποπτοι είναι ηλικίας 22-27 ετών, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές είναι σεσημασμένοι για επεισόδια χουλιγκανισμού σε γήπεδα, αλλά και στα Εξάρχεια.

Οι αρχές έχουν προβεί σε αίτηση άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου και σταχυολογούν το βιντεοληπτικό υλικό που υπάρχει για τον εντοπισμό ακλόνητων στοιχείων που να τους τοποθετούν στο σημείο της επίθεσης.

Στο μεταξύ, για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη, οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ μιλούν για μια «χύτρα» βίας που εκτονώθηκε με έναν εκρηκτικό μείγμα μπαχαλάκηδων και χούλιγκαν.

Πηγή: skai.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νέα Σμύρνη – Αστυνομικός: Ταυτοποιήθηκαν άλλοι 3 ύποπτοι – Το προφίλ τους», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.