ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα Σμύρνη επεισόδια: Ντοκουμέντα-σοκ για την επίθεση στον αστυνομικό: «Εντάξει τον σκοτώσαμε, πάμε να φύγουμε»

Σοκάρουν τα ηχητικά ντοκουμέντα βρίσκονται στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. και αφορούν τη δολοφονική επίθεση κατά του αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη. Πρόκειται για συνομιλίες που έχει η ΕΛ.ΑΣ. και περιλαμβάνουν ομιλίες από τους αντιεξουσιαστές κατά τη στιγμή της επίθεσης στη Νέα Σμύρνη. Ατάκες όπως : «…Πάρτε του τον οπλισμό», «χτυπήστε τον», «εντάξει τον σκοτώσαμε, πάμε να...
Νέα Σμύρνη επεισόδια: Ντοκουμέντα-σοκ για την επίθεση στον αστυνομικό: «Εντάξει τον σκοτώσαμε, πάμε να φύγουμε»

Σοκάρουν τα ηχητικά ντοκουμέντα βρίσκονται στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. και αφορούν τη δολοφονική επίθεση κατά του αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη.

Πρόκειται για συνομιλίες που έχει η ΕΛ.ΑΣ. και περιλαμβάνουν ομιλίες από τους αντιεξουσιαστές κατά τη στιγμή της επίθεσης στη Νέα Σμύρνη. Ατάκες όπως : «…Πάρτε του τον οπλισμό», «χτυπήστε τον», «εντάξει τον σκοτώσαμε, πάμε να φύγουμε», καταγράφονται και αποδεικνύουν τη βαρβαρότητα και το μένος της κτηνώδους επίθεσης κατά του αστυνομικού.

Πιο συγκεκριμένα το MEGA αποκάλυψε ότι στη διάρκεια των επεισοδίων της Νέας Σμύρνης ένας εκ των δραστών είχε αφήσει ανοιχτό το κινητό του και η αστυνομία παρακολουθούσε τη συνομιλία του.

Σύμφωνα τώρα με νέες πληροφορίες του αστυνομικού συντάκτη του εφημερίδων «Βήματος» Βασίλη Λαμπρόπουλου, η ΕΛ.ΑΣ φαίνεται να έχει στα χέρια της ηχητικό ντοκουμέντο 20 περίπου λεπτών με την επίθεση των κουκουλοφόρων στον 28χρονο αστυνομικό της ομάδας «ΔΡΑΣΗ».

Νέα Σμύρνη: Ηχητικά ντοκουμέντα

Πρόκειται για συνομιλίες που περιλαμβάνουν φωνές και ύβρεις όπως: «πάρτε του τον οπλισμό», «χτυπήστε τον», «εντάξει τον σκοτώσαμε, πάμε να φύγουμε».

Τα σοκαριστικά ηχητικά ντοκουμέντα έρχονται από το κινητό του 23χρονου αντιεξουσιαστή που έχει ήδη συλληφθεί για επίθεση και ο οποίος ήταν ήδη υπό παρακολούθηση από την ΕΛ.ΑΣ γιατί είχε συλληφθεί σε παλαιότερες επιθέσεις.

Η ελληνική αστυνομία γνώριζε ότι μέλη της αρχικής ομάδας που ανήκει ο 23χρονος θα έδινε παρών στη Νέα Σμύρνη γι’ αυτό και παρακολουθούσε το τηλέφωνό του.

Από αυτά τα στοιχεία και τις συνομιλίες επιχειρεί η αστυνομία να τεκμηριώσει τις κατηγορίες για την ανθρωποκτόνο πρόθεση εναντίον του 28χρονου αστυνομικού.

Η φράση «πάρτε του τον οπλισμό» συμπίπτει με αυτό που έχει καταθέσει ήδη αστυνομικός, ότι δηλαδή είχε γίνει επιχείρηση με τον μεγάλο φόβο του 28χρονου ειδικού φρουρού να είναι μην του αποσπάσουν το όπλο.

Παράλληλα, γίνεται μεγάλη έρευνα για να τεκμηριωθεί ποιος ήταν αυτός που τράβηξε το τελευταίο βίντεο πάνω από τον αιμόφυρτο αστυνομικό και το ανήρτησε στη συνέχεια στο διαδίκτυο.

Επιφύλαξη για το ποιος είναι ο 30χρονος που κρατείται και αν είναι αυτός που πέταξε τον αστυνομικό από τη μηχανή στη Νέα Σμύρνη κρατά ο Γιάννης Μαρακάκης, καθώς όπως είπε, δεν υπάρχει ακόμα απόλυτη ταύτιση.

«Αυτοί οι άνθρωποι πήγαν εκεί για να σκοτώσουν αστυνομικό» δήλωσε ο κ. Καλλιακμάνης. Παράλληλα, σημειώσει ότι πρέπει να διερευνηθεί πως συνδέεται η οπαδική βία με τους μπαχαλάκηδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκινητική στήριξη στον αστυνομικό που ξυλοκοπήθηκε – Πήγαν κάτω από το 401 ΓΣΝΑ (vid)

Νέα Σμύρνη: Τα προφίλ των δραστών – Ο Ελληνοϊρακινός, ο Ελληνοαλβανός και οι επτά ανήλικοι

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νέα Σμύρνη επεισόδια: Ντοκουμέντα-σοκ για την επίθεση στον αστυνομικό: «Εντάξει τον σκοτώσαμε, πάμε να φύγουμε»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.