ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα Σμύρνη: Νέα σοκαριστική μαρτυρία θύματος για τον 22χρονο (vid)

Μια νέα σοκαριστική μαρτυρία είδε το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τον 22χρονο στη Νέα Σμύρνη.
Νέα Σμύρνη: Νέα σοκαριστική μαρτυρία θύματος για τον 22χρονο (vid)

Μια νέα σοκαριστική μαρτυρία είδε το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τον 22χρονο στη Νέα Σμύρνη.

Νέα Σμύρνη: Σοκ προκάλεσε η απόπειρα του 22χρονου να παρενοχλήσει σεξουαλικά μια νεαρή γυναίκα στη περιοχή της Νέας Σμύρνης και αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά, καθώς οι μαρτυρίες διαδέχονται η μια την άλλη.

Αυτή τη φορά, στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα του Open που παρουσιάζει η Σίσσυ Χρηστίδου, ένα ακόμη θύμα του 22χρονου προχώρησε σε σοκαριστικές αποκαλύψεις.

Η Κατερίνα περιέγραψε ότι ο δράστης την ακολούθησε δύο διαφορετικές ημέρες. Την πρώτη φορά – και συγκεκριμένα στις 12 Νοεμβρίου το 2020 το μεσημέρι – επέστρεφε από τη μητέρα της με την αδερφή της στο σπίτι της στον Παλαιό Φάληρο και είδε τον νεαρό στο αυτοκίνητο που επέβαινε να κόβει ταχύτητα μόλις τις συναντά και να αρχίζει να αυτοϊκανοποιείται με το μόριό του έξω.

Εκείνη επικοινώνησε με την Αστυνομία χωρίς ωστόσο να επιληφθούν του ζητήματος.

Ακριβώς το ίδιο περιστατικό συνέβη έναν μήνα αργότερα αλλά αυτή τη φορά δεν προσέφυγε στην αστυνομία καθώς θεώρησε ότι και πάλι οι αρμόδιοι δεν θα δώσουν τη δέουσα προσοχή.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νέα Σμύρνη: Νέα σοκαριστική μαρτυρία θύματος για τον 22χρονο (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.