ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα Σμύρνη: Νέα τροπή στην υπόθεση – Ο 22χρονος εμπλέκεται σε σοβαρότερα περιστατικά

Ο 22χρονος από τη Νέα Σμύρνη, που κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, με βάση τις τέσσερις από τις συνολικά οκτώ καταγγελίες
Νέα Σμύρνη: Νέα τροπή στην υπόθεση – Ο 22χρονος εμπλέκεται σε σοβαρότερα περιστατικά

Ο 22χρονος από τη Νέα Σμύρνη, που κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, με βάση τις τέσσερις από τις συνολικά οκτώ καταγγελίες που έχουν γίνει εις βάρος του από γυναίκες θα βρεθεί το πρωί της Δευτέρας στο εδώλιο του αυτόφωρου.

Η υπόθεση στη Νέα Σμύρνη, όμως φαίνεται να παίρνει νέα τροπή καθώς οι Αρχές εκτιμούν ότι ο 22χρονος ενδέχεται να εμπλέκεται και σε περισσότερα ή και σοβαρότερα περιστατικά. Η Ελληνική Αστυνομία ερευνά καταγγελίες, μαρτυρίες αλλά και το κινητό του τηλέφωνο και τον φορητό του υπολογιστή.

Η πρώτη επίθεση σημειώθηκε στις 25 Μαρτίου 2020, ενώ η αστυνομία είχε ανοικτή δικογραφία από τον Δεκέμβριο του 2020 για επιθέσεις που είχαν δεχτεί δυο ακόμη νεαρές γυναίκες μέσα στην πολυκατοικία τους. Η μια από αυτές κατήγγειλε ότι ο 22χρονος της επιτέθηκε μέσα στο ασανσέρ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» ο αρμόδιος εισαγγελικός λειτουργός, Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος, ζήτησε να εξαχθούν ξεχωριστά αντίγραφα για δυο περιπτώσεις για τις οποίες θα πραγματοποιηθεί ξεχωριστή έρευνα καθώς βάσει των μαρτυρικών καταθέσεων, ενδέχεται να τέλεσε και το κακούργημα της απόπειρας βιασμού.

Όπως μετέδωσε το MEGA μια 22χρονη σήμερα νεαρή γυναίκα έχει καταγγείλει τον κατηγορούμενο για απόπειρα βιασμού. Το περιστατικό φέρεται να συνέβη στις 6 Αυγούστου του 2020.

Η νεαρή γυναίκα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στην πόρτα του σπιτιού της και ετοιμαζόταν να ανοίξει με τα κλειδιά της. Ωστόσο δεν πρόλαβε να μπει και δέχτηκε επίθεση από έναν άγνωστο, ο οποίος προσπάθησε να της κατεβάσει το σορτσάκι. Όπως καταγγέλλει την έπιασε από το λαιμό, της έκλεισε το στόμα και προσπάθησε να την βάλει μέσα στην είσοδο. Εκείνη αντιστάθηκε σθεναρά και κατάφερε να του κατεβάσει τη μάσκα. Εκείνος έφυγε. Η ίδια κατήγγειλε το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως και σχηματίστηκε δικογραφία.

Όπως αναφέρεται στη δικογραφία που σχηματίσθηκε κατά του 22χρονου φοιτητή, από τις 25 Μαρτίου 2020 μέχρι και τις 6 Μαΐου 2021,πλησίαζε στον δρόμο γυναίκες και τις ακολουθούσε κατά πόδας με ακάλυπτο το μόριό του. Άλλες κατάφερνε να τις στριμώχνει σε ασανσέρ, ενώ σε μια περίπτωση φέρεται να εκσπερμάτισε στην πλάτη μιας 28χρονης, την ώρα που εκείνη περίμενε σε στάση του λεωφορείου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νέα Σμύρνη: Νέα τροπή στην υπόθεση – Ο 22χρονος εμπλέκεται σε σοβαρότερα περιστατικά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.