ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα Σμύρνη – παρενόχληση: Ελεύθερος ο 22χρονος – Αναβλήθηκε η δίκη

Νέα Σμύρνη: Ελεύθερος έμεινε ο 22χρονος που κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή καθώς πήρε αναβολή η δίκη του.
Νέα Σμύρνη – παρενόχληση: Ελεύθερος ο 22χρονος – Αναβλήθηκε η δίκη

Νέα Σμύρνη: Ελεύθερος έμεινε ο 22χρονος που κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή καθώς πήρε αναβολή η δίκη του.

Νέα Σμύρνη: Την στιγμή που όλο και αυξάνονται οι μαρτυρίες για τον 22χρονο άνδρα, εκείνος αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της δίκης του που αναβλήθηκε.

Η δίκη του, αναβλήθηκε για την Παρασκευή 14 Μαΐου, καθώς ο κατηγορούμενος που «πιάστηκε στα πράσα» από κάμερα κλειστού κυκλώματος στη Νέα Σμύρνη, ζήτησε αναβολή προκειμένου να προσέλθουν να καταθέσουν μάρτυρες, καθώς και οι παθούσες.

«Το δικαστήριο έκανε δεκτό σήμερα το αίτημα της υπεράσπισης για αναβολή προκειμένου να συγκεντρωθούν και όλα τα στοιχεία για να αποδοθεί πραγματική δικαιοσύνη» είπε ο δικηγόρος του κατηγορουμένου, Γιώργος Μυταλούλης. Μάλιστα, συμπλήρωσε σχετικά με δήλωση που φέρεται να έκανε ο νεαρός κατηγορούμενος περί «βίτσιου να ακολουθεί ωραίες γυναίκες», ότι δεν έγινε ποτέ. «Θέλω να αναφερθώ σε μια δήλωση που φέρεται να έκανε ότι το «έχει βίτσιο να ακολουθεί ωραίες γυναίκες», δεν υπάρχει πουθενά και δεν έχει καταγράφει» είπε.

Ο φοιτητής συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη μετά την καταγγελία κοπέλας, την οποία ακολούθησε «με το μόριο έξω» καθώς εκείνη έμπαινε στην πολυκατοικία που διαμένει στη Ν. Σμύρνη. Η νεαρή κοπέλα δημοσιοποίησε βίντεο στα social media από κάμερα ασφαλείας της πολυκατοικίας και έτσι οι αστυνομικές αρχές τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν. Στη συνέχεια, βέβαια, έγιναν κι άλλες καταγγελίες εναντίον του από άλλα θύματά του που τον αναγνώρισαν.

Ο 22χρονος νεαρός που φέρεται να κυνήγησε με το μόριό του έξω τη νεαρή γυναίκα στην Νέα Σμύρνη εμπλέκεται πίσω από τρεις παρόμοιες περιπτώσεις που σημειώθηκαν σε Νέα Σμύρνη, Παλαιό Φάληρο και Ακρόπολη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για δύο περιπτώσεις τον Αύγουστο, η μία στο Π. Φάληρο σε βάρος 24χρονης και η άλλη στην Ακρόπολη σε 22χρονη γυναίκα. Η τρίτη υπόθεση αφορά την προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας εις βάρους 28χρονης στη Ν. Σμύρνη, τον Σεπτέμβριο 2020. Και οι τρεις γυναίκες τον αναγνώρισαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νέα Σμύρνη: Νέα τροπή στην υπόθεση – Ο 22χρονος εμπλέκεται σε σοβαρότερα περιστατικά

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νέα Σμύρνη – παρενόχληση: Ελεύθερος ο 22χρονος – Αναβλήθηκε η δίκη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.