ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επεισόδια Νέα Σμύρνη: Συγκινητική στήριξη στον αστυνομικό που ξυλοκοπήθηκε – Πήγαν κάτω από το 401 ΓΣΝΑ (vid)

Τα έκτροπα της Τρίτης είχαν ως αποκορύφωμα τον παραλίγο θανάσιμο τραυματισμό ενός αστυνομικού.
Επεισόδια Νέα Σμύρνη: Συγκινητική στήριξη στον αστυνομικό που ξυλοκοπήθηκε – Πήγαν κάτω από το 401 ΓΣΝΑ (vid)

Νέα Σμύρνη: Τα σοβαρά επεισόδια της Τρίτης στη Νέα Σμύρνη είχαν ως αποκορύφωμα τον παραλίγο θανάσιμο τραυματισμό ενός αστυνομικού.

Το περιστατικό με τον αστυνομικό που ξυλοκοπήθηκε στα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη έχει κάνει τον γύρο του κόσμου.

Ο 28χρονος διέφυγε του κινδύνου και αναρρώνει στο 401 ΓΣΝΑ, το οποίο επισκέφθηκαν αρκετοί συνάδελφοί του σε μία συμβολική κίνηση.

Ιδού το μήνυμα που αναρτήθηκε στη σελίδα Σεφεαα-sefeaa – Ειδικοί Φρουροί στο Facebook:

«Άγγελε, όλοι μαζί μπορούμε να αντέξουμε περισσότερα. Όλη η αστυνομία μέσω μιας εγκάρδιας συμβολικής πράξης της ΔΙΑΣ, βρέθηκε στο πλευρό των συναδέλφων που τραυματίστηκαν στην Νέα Σμύρνη κάτω από το θάλαμο νοσηλείας τους στο 401 ΓΣΝΑ.

Οι συνάδελφοι του Άγγελου και των υπολοίπων τραυματιών της ομάδας Δράσης και των άλλων υπηρεσιών, με δυνατή φωνή φώναξαν ότι είναι δίπλα τους, κοντά τους, στηρίζοντας τους, με τον τρόπο που αυτοί ξέρουν και μεταξύ τους γνωρίζουν. Όπως έγιναν αυτοί ασπίδα για μας, έτσι θα γίνουμε και εμείς για αυτούς.

«ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ…. ΘΑ ΑΝΤΕΞΩ» ΑΓΓΕΛΕ,ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ…#μηνφοβαστεθααντεξω»,

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επεισόδια Νέα Σμύρνη: Συγκινητική στήριξη στον αστυνομικό που ξυλοκοπήθηκε – Πήγαν κάτω από το 401 ΓΣΝΑ (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.