ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα Σμύρνη: Στον εισαγγελέα η υπόθεση της Αστυνομικής βίας!

Στον εισαγγελέα για εξέταση θα οδηγηθούν οι ενέργειες των αστυνομικών χθες στη Νέα Σμύρνη!
Νέα Σμύρνη: Στον εισαγγελέα η υπόθεση της Αστυνομικής βίας!

Στον εισαγγελέα για εξέταση θα οδηγηθούν οι ενέργειες των αστυνομικών χθες στη Νέα Σμύρνη!

Νέα Σμύρνη: Συνέχεια θα έχουν τα χθεσινά επεισόδια στη Νέα Σμύρνη με το φαινόμενο της αστυνομικής βίας να περνάει από το μικροσκόπιο του εισαγγελέα!

Προκαταρκτική Εξέταση για ενδεχόμενες αξιόποινες πράξεις αστυνομικών της ΕΛ.ΑΣ. στα επεισόδια στη Ν. Σμύρνη διέταξε η Εισαγγελία.

Στο στόχαστρο της Εισαγγελίας τίθενται όσα έγιναν χθες στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, με σκοπό να διερευνηθεί το ενδεχόμενο διάπραξης αξιόποινων πράξεων από αστυνομικούς.

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης με αφορμή βίντεο και καταγγελίες που δημοσιοποιήθηκαν σχετικά με άσκηση βίας από αστυνομικούς σε βάρος πολιτών, χθες μετά το μεσημέρι, στην πλατεία της Νέας Σμύρνης με αφορμή ελέγχους για την τήρηση των μέτρων για τον κορονοϊό.

Η έρευνα που αφορά τη διακρίβωση ενδεχόμενων αξιόποινων πράξεων από αστυνομικούς θα διενεργηθεί υπό την εποπτεία του εισαγγελέα Πρωτοδικών Νίκου Ορνεράκη.

 

Κρικέτος: «Φτάνει, είναι ντροπή για την Αστυνομία!»

 Για τα πρωτοφανή επεισόδια που έλαβαν χώρα χθες στη Νέα Σμύρνη τοποτεθετήθηκε στο Open TV ο Γενικός Γραμματέας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Σπήλιος Κρικέτος…που καταδίκασε απερίφραστα τις ενέργειες των συναδέλφων του!

Τα βίντεο από την Πλατεία της Νέας Σμύρνης με την επίθεση των αστυνομικών σε έναν νεαρό που τον είχαν περικυκλώσει για να τον προσάγουν, κάνουν το γύρο του διαδικτύου και προκαλούν θύελλα αντιδράσεων και πεδίο αντιπαράθεσης σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο. Μιλώντας στην «Ωρα Ελλάδος» ο Σπήλιος Κρικέτος, γ.γ. αστυνομικών υπαλλήλων Δυτικής Αττικής καταδίκασε τη συμπεριφορά των συναδέλφων του και ζήτησε από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. να λάβει άμεσα μέτρα.

«Δεν ξυλοκοπούμε τον κόσμο μέσα στις πλατείες, τα υπόλοιπα είναι για να κουβεντιάζουμε. Ολα τα υπόλοιπα που ακούγονται είναι περιττά, καταδικαστέα και μας ντροπιάζουν» είπε ο κ. Κρικέτος και πρόσθεσε: «Αν η ηγεσία δεν πάρει μέτρα άμεσα θα έχουμε κι άλλα τέτοια περιστατικά με ανυπολόγιστες συνέπειες».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νέα Σμύρνη: Στον εισαγγελέα η υπόθεση της Αστυνομικής βίας!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.