Νέα στάση εργασίας για Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ την Παρασκευή!

Ακόμα μία στάση εργασίας για τους υπαλλήλους του Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ.

Νέα στάση εργασία αναμένεται να κάνουν οι υπάλληλοι που εργάζονται Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ, για έναν πολύ σημαντικό λόγο.

Συγκεκριμένα, αυτό για γίνει για να παρευρεθούν όσοι θέλουν στην κηδεία του άτυχου συναδέλφου τους, που βρήκε τραγικό θάνατο στο δυστύχημα που σημειώθηκε την Τρίτη, θέμα το οποίο εξαφανίστηκε εν ριπή οφθαλμού από τα συστημικά sites.

Έτσι, θα μπει… φρένο στους συρμούς από τις 11 μέχρι τις 14:00, αφού η κηδεία θα γίνει στις 12:30 στο Γ’ νεκροταφείο Αθηνών.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

«Με σεβασμό και οδύνη στεκόμαστε μπροστά στον αδικοχαμένο συνάδελφο Πέτρο Γιάμαλη, που έφυγε από κοντά μας σε ώρα εργασίας, στο δίκτυο της Γραμμής 1.

Όλοι οι συνάδελφοι του θα τον αποχαιρετήσουμε, την Παρασκευή 19/11/2021, στις 12:30 το μεσημέρι στο Γ΄ νεκροταφείο Αθηνών.

Για να μπορέσουν όλοι οι συνάδελφοι να απευθύνουν τον ύστατο χαιρετισμό στον Πέτρο πραγματοποιούμε την Παρασκευή 19/11/2021 τρίωρη στάση εργασίας από τις 11:00 π.μ. έως τις 14:00.

Οι εργαζόμενοι δεν θα ξεχάσουν ποτέ τον Πέτρο και δεσμεύονται ότι θα αγωνιστούν για να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι του άδικου χαμού του. Για να είναι ο τελευταίος συνάδελφος που θρηνούμε, ως θύμα στον εργασιακό χώρο του».