ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα στάση εργασίας για Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ την Παρασκευή!

Ακόμα μία στάση εργασίας για τους υπαλλήλους του Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ.
Νέα στάση εργασίας για Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ την Παρασκευή!

Νέα στάση εργασία αναμένεται να κάνουν οι υπάλληλοι που εργάζονται Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ, για έναν πολύ σημαντικό λόγο.

Συγκεκριμένα, αυτό για γίνει για να παρευρεθούν όσοι θέλουν στην κηδεία του άτυχου συναδέλφου τους, που βρήκε τραγικό θάνατο στο δυστύχημα που σημειώθηκε την Τρίτη, θέμα το οποίο εξαφανίστηκε εν ριπή οφθαλμού από τα συστημικά sites.

Έτσι, θα μπει… φρένο στους συρμούς από τις 11 μέχρι τις 14:00, αφού η κηδεία θα γίνει στις 12:30 στο Γ’ νεκροταφείο Αθηνών.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

«Με σεβασμό και οδύνη στεκόμαστε μπροστά στον αδικοχαμένο συνάδελφο Πέτρο Γιάμαλη, που έφυγε από κοντά μας σε ώρα εργασίας, στο δίκτυο της Γραμμής 1.

Όλοι οι συνάδελφοι του θα τον αποχαιρετήσουμε, την Παρασκευή 19/11/2021, στις 12:30 το μεσημέρι στο Γ΄ νεκροταφείο Αθηνών.

Για να μπορέσουν όλοι οι συνάδελφοι να απευθύνουν τον ύστατο χαιρετισμό στον Πέτρο πραγματοποιούμε την Παρασκευή 19/11/2021 τρίωρη στάση εργασίας από τις 11:00 π.μ. έως τις 14:00.

Οι εργαζόμενοι δεν θα ξεχάσουν ποτέ τον Πέτρο και δεσμεύονται ότι θα αγωνιστούν για να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι του άδικου χαμού του. Για να είναι ο τελευταίος συνάδελφος που θρηνούμε, ως θύμα στον εργασιακό χώρο του».

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νέα στάση εργασίας για Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ την Παρασκευή!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.