ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεαρός κατά την προσαγωγή του σε αστυνομικό: «Να πάρω πρώτα έναν καφέ;» (pic)

Απίστευτη ατάκα ενός νεαρού σε αστυνομικό, κατά την διάρκεια της προσαγωγής του, στην Λαμία, που παραπονέθηκε πως δεν έχει πιει ακόμα καφέ!  Ειδικότερα, οι αστυνομικοί έκαναν ελέγχους στην πλατεία Πάρκου για τον κορονοϊό, τήρηση των μέτρων για χρήση μάσκας, αποστάσεις κλπ, επιβάλλοντας πρόστιμα στους παραβάτες. Κάποια άτομα που δεν είχαν μαζί τους ταυτότητα προσήχθησαν στο...
Νεαρός κατά την προσαγωγή του σε αστυνομικό: «Να πάρω πρώτα έναν καφέ;» (pic)

Απίστευτη ατάκα ενός νεαρού σε αστυνομικό, κατά την διάρκεια της προσαγωγής του, στην Λαμία, που παραπονέθηκε πως δεν έχει πιει ακόμα καφέ! 

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί έκαναν ελέγχους στην πλατεία Πάρκου για τον κορονοϊό, τήρηση των μέτρων για χρήση μάσκας, αποστάσεις κλπ, επιβάλλοντας πρόστιμα στους παραβάτες.

Κάποια άτομα που δεν είχαν μαζί τους ταυτότητα προσήχθησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο για εξακρίβωση στοιχείων, όπως έγινε και με μια παρέα ανήλικων ρομά.

Την ώρα λοιπόν που ο αστυνομικός οδηγούσε τον έναν από αυτούς στο περιπολικό για την προσαγωγή ο νεαρός του είπε: «Αστυνόμε μπορείς να περιμένει λίγο να πάρω ένα καφέ, γιατί δεν έχω πιει από το πρωί…»

Πηγή: lamiareport.gr

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νεαρός κατά την προσαγωγή του σε αστυνομικό: «Να πάρω πρώτα έναν καφέ;» (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βασίλης Μπαντής

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, στις 14/12/1996. Το χαμόγελο του Ροναλντίνιο μου έδωσε το πάθος που ζητούσα στον χώρο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου. Ασχολήθηκα ερασιτεχνικά σε τοπικές ομάδες για μερικά χρόνια και έπειτα ήρθε η Αθλητική Δημοσιογραφία. Αποφοίτησα από σχολή δημοσιογραφίας, βρέθηκα σε Metrosport και Thesstoday, όπου έκανα αθλητικό και κοινωνικό ρεπορτάζ αντίστοιχα.