ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέες διαρροές για mini lockdown στη Β. Ελλάδα – Μπάχαλο από τα μπρος πίσω του Υπ. Υγείας

Θέλοντας πιθανότατα να «τρομάξει» τους πολίτες η κυβέρνηση διαρρέει ενδεχόμενο επιβολής νέου lockdown.
Νέες διαρροές για mini lockdown στη Β. Ελλάδα – Μπάχαλο από τα μπρος πίσω του Υπ. Υγείας

Η κυβέρνηση, όπως φαίνεται έχει και πάλι στο πλάνο της το χωρίς κανένα σχέδιο lockdown, θέλοντας και πάλι να κλείσει τους πολίτες μέσα στα σπίτια του.

Σύμφωνα με τις τελευταίες διαρροές, Δράμα, Καστοριά και Ξάνθη «φλερτάρουν» ήδη με το «κόκκινο» και υπάρχουν σκέψεις για απαγόρευση της μουσικής όλο το 24ωρο αλλά και της κυκλοφορίας από τη 1 μετά τα μεσάνυχτα ως τις 6 το πρωί.

Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ποιες είναι οι προθέσεις όσων βρίσκονται στα κέντρα αποφάσεων, αφού για παράδειγμα η είδηση για lockdown στη Θεσσαλονίκη, πιο πολύ με απειλή έμοιαζε, παρά με ουσιαστική απόφαση.

Το Υπουργείο Υγείας διαρρέει συνεχώς για lockdown σε περιοχές και στη συνέχεια παίρνει πίσω τις φήμες, όπως έκανε χθες ο Θάνος Πλεύρης με τη Θεσσαλονίκη.

Ουσιαστικά, η κυβέρνηση συνεχίζει να βαδίζει χωρίς σχέδιο, τρομοκρατώντας τους πάντες και φυσικά απαξιώνοντας τη δημόσια υγεία χωρίς να έχει μάθει από τα όσα έγιναν πέρσι, ρίχνοντας γι’ άλλη μία φορά την ευθύνη στους πολίτες.

«Λουκέτο» σε τμήματα σχολείων

Έκλεισαν τα πρώτα τμήματα σχολείων λόγω νόσησης μαθητών από κορονοϊό. Αυτά βρίσκονται στη Βόρεια Ελλάδα, και συγκεκριμένα στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Νεάπολης – Συκεών.

Σε δύο τμήματα νόσησε πάνω από το 50% των μαθητών και έτσι με βάση το πρωτόκολλο του 50% +1 μαθητής, αμέσως η λειτουργίας τους ανεστάλη και η διδασκαλία θα συνεχιστεί με τηλεκπαίδευση.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νέες διαρροές για mini lockdown στη Β. Ελλάδα – Μπάχαλο από τα μπρος πίσω του Υπ. Υγείας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.