ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέες καταγγελίες για τον καθηγητή στις Σέρρες: Πλήρωσα 250 ευρώ για να περάσει η κόρη μου

«Δώσαμε και εμείς λεφτά για να περάσουμε τα μαθήματα, όχι ότι δεν έγραφε καλά, την έκοβε… Είχε δώσει, την έκοψε με 4,2 με 4,3 αυτό ήταν το κόλπο», δήλωσε πατέρας φοιτήτριας
Νέες καταγγελίες για τον καθηγητή στις Σέρρες: Πλήρωσα 250 ευρώ για να περάσει η κόρη μου
Νέες καταγγελίες για τη δράση του καθηγητή του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας και των δύο ιδιοκτητών φροντιστηρίου στις Σέρρες, έρχονται καθημερινά στο φως της δημοσιότητας. 

«Πλήρωνα 250 ευρώ στον καθηγητή για να περάσει η κόρη μου το μάθημα», κατήγγειλε μέσω του ΣΚΑΪ πατέρας μιας από τις φοιτήτριες «θύματα» του καθηγητή, ο οποίος δήλωσε ότι θα καταθέσει στη Δικαιοσύνη για το θέμα.

«Δώσαμε και εμείς λεφτά για να περάσουμε τα μαθήματα, όχι ότι δεν έγραφε καλά, την έκοβε… Είχε δώσει, την έκοψε με 4,2 με 4,3 αυτό ήταν το κόλπο», δήλωσε ο πατέρας της φοιτήτριας. «Δεν ήταν μονό η δίκια μου, είναι τόσα παιδιά… 250 ευρώ το μάθημα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κύριος Σπύρος επιβεβαίωσε ότι είχαν γίνει καταγγελίες και παλαιότερα, αλλά δεν είχε γίνει τίποτα για τη δίωξη του καθηγητή. «Χρόνια γινόταν αυτό», σημείωσε. «Ο κόσμος το χει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι οι πάντες το ξέρανε, και η Θεσσαλονίκη και όλοι το ξέρανε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δήλωσε δε, ότι ο καθηγητής διδάσκει 20 χρόνια στο ΤΕΙ Σερρών, αλλά διευκρίνισε ότι δεν γνωρίζει από πότε άρχισε να παίρνει «μίζες».

Ο πατέρας της κοπέλας είπε μάλιστα ότι στο θέμα εμπλέκεται και φροντιστήριο. «Πήγε να τον ρωτήσει γιατί δεν την περνάει, γίνονταν μέσω φροντιστηρίου όλα ‘’πρέπει να πας στο φροντιστήριο”» ανέφερε.

Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης και στόχος των πρυτανικών Αρχών είναι να αποτρέψουν την πιθανή επιστροφή του στα αμφιθέατρα, έστω και για μια ημέρα, σε περίπτωση που αφεθεί ελεύθερος, εν αναμονή της δίκης του και σε περίπτωση που θελήσει να κάνει χρήση της δυνατότητας που του παρέχεται να συνεχίσει το ακαδημαϊκό του έργο.

Σχετικές οδηγίες μάλιστα δόθηκαν χθες και από το υπουργείο Παιδείας, μέσω νομικού συμβούλου του υπουργού, που ζήτησε από τον πρύτανη, να παυθεί ο καθηγητής από τα καθήκοντά του μέχρι να τελεσιδικήσει η απόφαση στα δικαστήρια.

ΠΗΓΗ:protothema.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νέες καταγγελίες για τον καθηγητή στις Σέρρες: Πλήρωσα 250 ευρώ για να περάσει η κόρη μου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.