ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέες προκλήσεις στο Αιγαίο: Τουρκικά F-16 πάνω από Φαρμακονήσι και Αγαθονήσι

Νέες τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο. Σύμφωνα με την ενημέρωση από το ΓΕΕΘΑ, ζεύγος τουρκικών F-16 που εισήλθε στο FIR Αθηνών χωρίς να καταθέσει σχέδιο πτήσης πέταξε στο Αιγαίο πάνω από το Φαρμακονήσι στα 24.000 πόδια, στις 10:41 και τρία λεπτά αργότερα πέταξε πάνω από το Αγαθονήσι, επίσης στα 24.000 πόδια. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θεσσαλονίκη: Σύλληψη Γεωργιανού με...
Νέες προκλήσεις στο Αιγαίο: Τουρκικά F-16 πάνω από Φαρμακονήσι και Αγαθονήσι

Νέες τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το ΓΕΕΘΑ, ζεύγος τουρκικών F-16 που εισήλθε στο FIR Αθηνών χωρίς να καταθέσει σχέδιο πτήσης πέταξε στο Αιγαίο πάνω από το Φαρμακονήσι στα 24.000 πόδια, στις 10:41 και τρία λεπτά αργότερα πέταξε πάνω από το Αγαθονήσι, επίσης στα 24.000 πόδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θεσσαλονίκη: Σύλληψη Γεωργιανού με σπαθί Σαμουράι!

Οι υπερπτήσεις καταγράφονται μία μέρα μετά την επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας στο νησί των Δωδεκανήσων.

Τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίσθηκαν και αναχαιτίσθηκαν από αντίστοιχα ελληνικά μαχητικά, σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες κατά τακτική.

Πηγή: enikos.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νέες προκλήσεις στο Αιγαίο: Τουρκικά F-16 πάνω από Φαρμακονήσι και Αγαθονήσι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.