ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Αυτές τις αντιφάσεις στις καταθέσεις εξετάζουν οι ειδικοί

Μεγαλώνει το μυστήριο γύρω από τον θάνατο των τριών παιδιών από την Πάτρα.
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Αυτές τις αντιφάσεις στις καταθέσεις εξετάζουν οι ειδικοί

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που έρχονται καθημερινά στο προσκήνιο αναφορικά με τον τρόπο που έφυγαν από τη ζωή τα τρία παιδιά από την Πάτρα.

Η Αστυνομία εστιάζει πλέον σε ορισμένα σημεία κλειδιά για την υπόθεση όμως νέα δεδομένα προκύπτουν από τις καταθέσεις, με τους ειδικούς να θεωρούν πως υπάρχει απόκλιση μεταξύ αυτών που καταθέτουν οι γονείς των κοριτσιών με τα όσα αντίστοιχα λένε οι γιατροί από τοΝοσοκομείο Παίδων Αγλαΐας Κυριακού.

Πιο συγκεκριμένα,σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου στα Νέα Σαββατοκύριακο, οι αντιφάσεις στις καταθέσεις που εξετάζουν οι ειδικοί οδηγούν στην επανεξέταση του φακέλου της επτά μηνών Ίριδας.

Το νεκρό βρέφος βρήκε στη κούνια η θεία του (η αδερφή της μητέρας του) που σύμφωνα με τα όσα είπε στην κατάθεση της έμενε στο σπίτι επειδή αδερφή της βρισκόταν σε διάσταση με τον σύζυγο της και πατέρα των τριών κοριτσιών ο οποίος το είχε εγκαταλείψει λίγες ώρες πριν.

Στη κατάθεση της όπως και σε πρόσφατες δηλώσεις της η αδερφή της μητέρας των κοριτσιών αναφέρθηκε στην ώρα κατά την οποία ειδοποιήθηκε αλλά και έφτασε στο σπίτι το 199, που όμως δεν συμπίπτουν με τις ώρες που δέχθηκε την κλήση το ΕΚΑΒ.

Ταυτόχρονα αναφέρεται ο χρόνος στον οποίο η μητέρα προσέγγισε για τελευταία φορά το παιδί αλλά και η στιγμή που ο πατέρας ειδοποιήθηκε για να πάει άμεσα στο σπίτι.

Μάλιστα, από την πλευρά της η ΕΛ.ΑΣ. αναμένεται να αντλήσει στοιχεία τηλεφωνικών κλήσεων σε ώρες κρίσιμων για την υγεία του μικρού κοριτσιού ενώ ερωτήματα δημιουργούνται μετά τα όσα καταθέτουν οι γιατροί.

Επιπλέον αναμένεται να υπάρξει μια νέα διερεύνηση των αιτιών θανάτων της Ίριδας καθώς αμφισβητείται ότι έπασχε από αγενεσία φλεβοκόμβου δηλαδή ότι γεννήθηκε χωρίς φυσικό βηματοδότη της καρδιάς.

Αυτό θα συμβεί καθώς οι καρδιοχειρουργοί και ιατροδικαστές αναφέρουν πως πρόκειται για ένα εξαιρετικά σπάνιο έως ανύπαρκτο εύρημα που το οποίο έχει καταγραφεί μόλις 4-5 φορές τα τελευταία 50 χρόνια σε ολόκληρο τον κόσμο.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Αυτές τις αντιφάσεις στις καταθέσεις εξετάζουν οι ειδικοί», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.