ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεκρή εντοπίστηκε η αστροφυσικός στην Ικαρία! (vids)

Η χειρότερη δυνατή εξέλιξη στην εξαφάνιση της Βρετανίδας
Νεκρή εντοπίστηκε η αστροφυσικός στην Ικαρία! (vids)

Νεκρή εντοπίστηκε η 35χρονη Βρετανίδα τουρίστρια, της οποίας τα ίχνη αγνοούνταν από τη Δευτέρα στην Ικαρία.

Η αστροφυσικός είχε εξαφανιστεί στην Ικαρία, νησί το οποίο επισκέφθηκε με τον Κύπριο σύντροφό της και τελικά στην υπόθεση εξαφάνισής της μπήκε τέλος το χειρότερο δυνατό τέλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, η Βρετανίδα τουρίστρια εντοπίστηκε νεκρή από αστυνομικούς, πυροσβέστες και εθελοντές, στη διάρκεια ερευνών για την εξεύρεσή της.

Χθες, στη δημοσιότητα ήλθε μια πληροφορία περιέπλεξε την υπόθεση, καθώς έγινε γνωστό ότι το κινητό της αστροφυσικού άνοιξε, αρκετές ώρες μετά από τη δήλωση εξαφάνισής της και αφού είχε διαπιστωθεί ότι είναι απενεργοποιημένο.

Το σήμα, σύμφωνα με τα όσα είχαν γίνει γνωστά, εξέπεμπε από θαμνώδη περιοχή.

Την εξαφάνιση της αστροφυσικού είχε δηλώσει στην αστυνομία ο Κύπριος σύντροφός της. Σύμφωνα με τον ίδιο, η 35χρονη είχε βγει για τρέξιμο και από ένα σημείο και έπειτα, δεν απαντούσε στις κλήσεις του.

Το θρίλερ γύρω από την υπόθεση εξαφάνισης της αστροφυσικού ενέτεινε η πληροφορία ότι στο δωμάτι του ξενοδοχείου είχαν βρεθεί κηλίδες αίματος.

«Όντως εντοπίστηκαν λίγες κηλίδες αίματος σε τρία διαφορετικά σημεία. Εντοπίστηκαν λίγες κηλίδες αίματος στο μαξιλάρι, στο σεντόνι καθώς και μπροστά από τον καθρέφτη», δήλωνε στο sigmalive.gr, ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νεκρή εντοπίστηκε η αστροφυσικός στην Ικαρία! (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.