ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεκροί οι δύο άνδρες που καταπλακώθηκαν από τοίχο στην Τήνο

Τραγωδία σημειώθηκε στο νησί της Τήνου όταν τοίχος καταπλάκωσε δύο άνδρες στην περιοχή Μουντάδο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για δύο άνδρες, ηλικίας 51 και 63 ετών, οι οποίοι πραγματοποιούσαν εργασίες σε μία οικία. Σε άλλο σημείο βρίσκονταν και άλλα άτομα που εκτελούσαν εργασίες. Η Πυροσβεστική έσπευσε στο σημείο και...
Νεκροί οι δύο άνδρες που καταπλακώθηκαν από τοίχο στην Τήνο

Τραγωδία σημειώθηκε στο νησί της Τήνου όταν τοίχος καταπλάκωσε δύο άνδρες στην περιοχή Μουντάδο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για δύο άνδρες, ηλικίας 51 και 63 ετών, οι οποίοι πραγματοποιούσαν εργασίες σε μία οικία. Σε άλλο σημείο βρίσκονταν και άλλα άτομα που εκτελούσαν εργασίες.

Η Πυροσβεστική έσπευσε στο σημείο και τους απεγκλώβισε, δυστυχώς, χωρίς τις αισθήσεις του,

Οπως έγινε γνωστό, συνελήφθησαν ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου και ο υπεύθυνος μηχανικός του έργου αντιστήριξης πέτρινου τοίχου της κατοικίας στην Τήνο.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Τήνου.

Πηγή: kathinerini.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νεκροί οι δύο άνδρες που καταπλακώθηκαν από τοίχο στην Τήνο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.