ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεκρός 43χρονος από το μαφιόζικο χτύπημα στους Αγ. Αναργύρους

Κατέληξε ο άνδρας που έπεσε θύμα ενέδρας στους Αγ.Αναργύρους και είχε μεταφερθεί βαριά τραυματισμένος στον Ερυθρό Σταυρό. Ήταν λίγα λεπτά πριν τις 10:00 το βράδυ της Τετάρτης (19/4), όταν άγνωστοι πλησίασαν το θύμα την ώρα που επιβιβάζονταν στο αυτοκίνητό του, τύπου Smart, στη συμβολή των οδών Πεισιστράτου και Τριπόλεως, στους Αγίους Αναργύρους. Οι δράστες πυροβόλησαν...
Νεκρός 43χρονος από το μαφιόζικο χτύπημα στους Αγ. Αναργύρους

Κατέληξε ο άνδρας που έπεσε θύμα ενέδρας στους Αγ.Αναργύρους και είχε μεταφερθεί βαριά τραυματισμένος στον Ερυθρό Σταυρό.

Ήταν λίγα λεπτά πριν τις 10:00 το βράδυ της Τετάρτης (19/4), όταν άγνωστοι πλησίασαν το θύμα την ώρα που επιβιβάζονταν στο αυτοκίνητό του, τύπου Smart, στη συμβολή των οδών Πεισιστράτου και Τριπόλεως, στους Αγίους Αναργύρους.

Οι δράστες πυροβόλησαν το θύμα με στρατιωτικό τυφέκιο τύπου καλάσνικοφ, ενώ οκτώ σφαίρες τον βρήκαν στο κάτω μέρος του σώματος του. Στο σημείο βρέθηκαν αργότερα από τους αστυνομικούς τουλάχιστον 10 κάλυκες των 7,62 χιλιοστών.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», αλλά λίγο αργότερα έχασε τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για 43χρονο Έλληνα, που είχε απασχολήσει στο παρελθόν την αστυνομία με υποθέσεις εκβιασμών. Το θύμα θεωρείται γνωστός «νονός» της νύχτας και πρόσφατα είχε δολοφονηθεί ο αρχηγός της αντίπαλης συμμορίας.

Ωστόσο, η ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζει τις έρευνες και μέχρι στιγμής δεν έχει συνδέσει τα δύο περιστατικά, αν και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για «συμβόλαιο θανάτου».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νεκρός 43χρονος από το μαφιόζικο χτύπημα στους Αγ. Αναργύρους», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.