ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεκρός ηλικιωμένος στην Εύβοια – Ήταν σε μηχανική υποστήριξη και έγινε διακοπή ρεύματος!

Νεκρός 75 χρονος στην Εύβοια που ήταν σε μηχανική υποστήριξη, όταν έγινε διακοπή ρεύματος, εξαιτίας της κακοκαιρίας Μήδεια. Στην Ελλάδα του 2021, όπου το Εθνικό Σύστημα Υγείας, «καταγράφει» όσους εμβολιάζονται…δεν μπορεί να καταγράψει όσους ζουν με μηχανική υποστήριξη, ώστε να τους παρέχει την μέγιστη δυνατή ασφάλεια σε περιπτώσεις κακοκαιρίας. Θύμα αυτή τη φορά ένας 75...
Νεκρός ηλικιωμένος στην Εύβοια – Ήταν σε μηχανική υποστήριξη και έγινε διακοπή ρεύματος!

Νεκρός 75 χρονος στην Εύβοια που ήταν σε μηχανική υποστήριξη, όταν έγινε διακοπή ρεύματος, εξαιτίας της κακοκαιρίας Μήδεια.

Στην Ελλάδα του 2021, όπου το Εθνικό Σύστημα Υγείας, «καταγράφει» όσους εμβολιάζονται…δεν μπορεί να καταγράψει όσους ζουν με μηχανική υποστήριξη, ώστε να τους παρέχει την μέγιστη δυνατή ασφάλεια σε περιπτώσεις κακοκαιρίας.

Θύμα αυτή τη φορά ένας 75 χρονος, στην περιοχή Μουρτιάς Ελυμνίων, ο οποίος πέθανε με έναν από τους πιο φρικτούς τρόπους, όταν το μηχάνημα από το οποίο υποστηρίζονταν, σταμάτησε να λειτουργεί εξαιτίας διακοπής ρεύματος στη περιοχή.

Βλέπετε… οι αρμόδιοι στο Υπ. Υγείας, δεν έχουν μεριμνήσει γι’ αυτή την κατηγορία ανθρώπων, που ζουν με μηχανική υποστήριξη στα σπίτια τους και ανεβαίνουν τον δικό τους Γολγοθά.

Βλέπετε…μάλλον αποτελεί πολυτέλεια το να υπάρξει σωστή μέριμνα γι’ αυτούς τους ανθρώπους με την παροχή μιας πχ έξτρα βοήθειας όπως κάποιου τύπου γεννήτρια ή UPS που θα λειτουργεί βοηθητικά σε τέτοιες περιπτώσεις όπως είναι η διακοπή ρεύματος.

Κυβέρνηση που βλέπει ως αριθμούς και στατιστικό δείγμα τους πολίτες της…και όχι ως ανθρώπους…αποτελεί μηδενικό στο πέρασμα της ιστορίας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νεκρός ηλικιωμένος στην Εύβοια – Ήταν σε μηχανική υποστήριξη και έγινε διακοπή ρεύματος!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.