ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεκρός ο ψαράς που αγνοούνταν στη Σαλαμίνα

Νεκρός εντοπίστηκε την Τετάρτη το μεσημέρι, ο ψαράς που αγνοούνταν εδώ και επτά ημέρες στη Σαλαμίνα. Η σορός του άτυχου άνδρα ανασύρθηκε από τη θαλάσσια περιοχή της Παλαιάς Φώκαιας Αττικής και συγκεκριμένα στην παραλία “Θυμάρι”. Από εκεί μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας, όπου και αναγνωρίστηκε από τους δικούς του ανθρώπους. Να σημειωθεί...
Νεκρός ο ψαράς που αγνοούνταν στη Σαλαμίνα

Νεκρός εντοπίστηκε την Τετάρτη το μεσημέρι, ο ψαράς που αγνοούνταν εδώ και επτά ημέρες στη Σαλαμίνα.

Η σορός του άτυχου άνδρα ανασύρθηκε από τη θαλάσσια περιοχή της Παλαιάς Φώκαιας Αττικής και συγκεκριμένα στην παραλία “Θυμάρι”.

Από εκεί μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας, όπου και αναγνωρίστηκε από τους δικούς του ανθρώπους.

Να σημειωθεί πως διενεργείται προανάκριση από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Παλαιάς Φώκαιας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Λαυρίου ενώ παραγγέλθηκε και η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νεκρός ο ψαράς που αγνοούνταν στη Σαλαμίνα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σία Ανδρικάκη

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.