ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεκρός βρέθηκε ο 54χρονος που έψαχναν στον Υμηττό

Νεκρός βρέθηκε ο 54χρονος, που είχε εξαφανιστεί στον Υμηττό, με τη σορό του να εντοπίζεται στην τοποθεσία Κακορέμα. Συγκεκριμένα, η κόρη του μίλησε στο Πρώτο Θέμα, λέγοντας: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αγγελική Νικολούλη: Λύνει το μυστήριο της μαυροφορεμένης με το βιτριόλι «Δυστυχώς συνέβη αυτό που φοβόμασταν. Ένας οικογενειακός μας φίλος κατάφερε να τον εντοπίσει και τον βρήκε...
Νεκρός βρέθηκε ο 54χρονος που έψαχναν στον Υμηττό

Νεκρός βρέθηκε ο 54χρονος, που είχε εξαφανιστεί στον Υμηττό, με τη σορό του να εντοπίζεται στην τοποθεσία Κακορέμα.

Συγκεκριμένα, η κόρη του μίλησε στο Πρώτο Θέμα, λέγοντας:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αγγελική Νικολούλη: Λύνει το μυστήριο της μαυροφορεμένης με το βιτριόλι

«Δυστυχώς συνέβη αυτό που φοβόμασταν. Ένας οικογενειακός μας φίλος κατάφερε να τον εντοπίσει και τον βρήκε χτυπημένο πάνω σε κάτι βράχια, σε ένα πολύ δύσβατο σημείο του βουνού.

Τις προηγούμενες μέρες είχαμε πλησιάσει το σημείο που βρέθηκε νεκρός ο πατέρας μου αλλά επειδή δεν μπορούσε να πάει αμάξι εκεί είχαμε δυσκολευτεί πολύ».

Οι αρχές αυτή την ώρα έχουν αρχίσει τις διαδικασίες, προκειμένου να ανασυρθεί η σορός του, από το πολύ δύσβατο αυτό σημείο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νεκρός βρέθηκε ο 54χρονος που έψαχναν στον Υμηττό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.