ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεκροταφείο: Θα πηδήξει κάγκελα για να ανάψει το καντήλι του 17χρονου γιου της

Νεκροταφείο: Κλειστά παραμένουν τα κοιμητήρια της χώρας λόγω των μέτρων μη μετάδοσης του κορονοϊού. Όμως μία μάνα που έχασε το παιδί της σε τροχαίο, στην ηλικία των 17 ετών και δεν μπορεί να πάει στο κοιμητήριο για να ανάψει ένα κερί στη μνήμη του  ξέσπασε. Μιλώντας στο OPEN, δεν άντεξε να βλέπει γεμάτα σούπερ μάρκετ,...
Νεκροταφείο: Θα πηδήξει κάγκελα για να ανάψει το καντήλι του 17χρονου γιου της

Νεκροταφείο: Κλειστά παραμένουν τα κοιμητήρια της χώρας λόγω των μέτρων μη μετάδοσης του κορονοϊού.

Όμως μία μάνα που έχασε το παιδί της σε τροχαίο, στην ηλικία των 17 ετών και δεν μπορεί να πάει στο κοιμητήριο για να ανάψει ένα κερί στη μνήμη του  ξέσπασε.

Μιλώντας στο OPEN, δεν άντεξε να βλέπει γεμάτα σούπερ μάρκετ, πλατείες και πεζόδρομους και αυτή να μην μπορεί να ανάψει το καντήλι του παιδιού της.

Όπως τόνισε θα πηδήξει τα κάγκελα του νεκροταφείου και ας την γράψουν.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νεκροταφείο: Θα πηδήξει κάγκελα για να ανάψει το καντήλι του 17χρονου γιου της», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.