ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεκτάριος Νικολόπουλος: Ανέβασε φωτογραφία με χειροπέδες στο Instagram (pic)

Ο γνωστός επιχειρηματίας είχε συλληφθεί από τις Αρχές το βράδυ της Τρίτης. Έξω από το αναψυκτήριο που διαχειρίζεται και συνελήφθη ο Νεκτάριος Νικολόπουλος, υπήρχαν τουλάχιστον 15-20 άτομα τα οποία σέρβιρε ως take away σουβλάκια, τηγανιτές πατάτες, αλλά και αλκοόλ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φυλακές Κορυδαλλού: Βρέθηκαν μαχαίρια, σουβλιά και ύποπτες ουσίες Μαζί με τον πρόεδρο της BA.RE.CA συνελήφθη...
Νεκτάριος Νικολόπουλος: Ανέβασε φωτογραφία με χειροπέδες στο Instagram (pic)

Ο γνωστός επιχειρηματίας είχε συλληφθεί από τις Αρχές το βράδυ της Τρίτης.

Έξω από το αναψυκτήριο που διαχειρίζεται και συνελήφθη ο Νεκτάριος Νικολόπουλος, υπήρχαν τουλάχιστον 15-20 άτομα τα οποία σέρβιρε ως take away σουβλάκια, τηγανιτές πατάτες, αλλά και αλκοόλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φυλακές Κορυδαλλού: Βρέθηκαν μαχαίρια, σουβλιά και ύποπτες ουσίες

Μαζί με τον πρόεδρο της BA.RE.CA συνελήφθη και ο συνεργάτης του, Δημήτρη Μπάτη. Ο γνωστός επιχειρηματίας ανέβασε στο Instagram φωτογραφία στην οποία φορά χειροπέδες. «Οι Έλληνες επιχειρηματίες της εστίασης είμαστε συνηθισμένοι σε αυτές τις καταστάσεις» έγραψε στη λεζάντα ο Νεκτάριος Νικολόπουλος.

Ο επιχειρηματίας, αφέθηκε ελεύθερος το μεσημέρι της Τετάρτης, ενώ πήρε αναβολή για να δικασθεί την ερχόμενη Παρασκευή

Δείτε τη φωτογραφία:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νεκτάριος Νικολόπουλος: Ανέβασε φωτογραφία με χειροπέδες στο Instagram (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.