ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεμέα: Φρικτό τροχαίο με ένα νεκρό και δέκα τραυματίες (vid+pics)

Νεμέα: Ένας νεκρός και δέκα τραυματίες είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου (26/9).
Νεμέα: Φρικτό τροχαίο με ένα νεκρό και δέκα τραυματίες (vid+pics)

Νεμέα: Τροχαίο ατύχημα με έναν νεκρό και δέκα τραυματίες συνέβη στην περιοχή της Κορινθίας το Σάββατο (26/9), όταν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο συγκρούστηκε με άλλο Ι.Χ. όχημα. Συγκεκριμένα στον Επαρχιακό δρόμο Νεμέας- Αηδονιών.

Αρχικά οι πληροφορίες έκαναν λόγο για οκτώ τραυματίες στη Νεμέα, όμως στη συνέχεια ο «κατάλογος» μεγάλωσε, με τις αρχές να ανεβάζουν τον αριθμό στα δέκα άτομα που τραυματίστηκαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τηλεθέαση: Οι Άγριες Μέλισσες διέλυσαν Bachelor και Big Brother

Έτσι λοιπόν όπως αναφέρει η ιστοσελίδα korinthostv.gr ένας νεκρός και δέκα τραυματίες είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στον Επαρχιακό δρόμο Νεμέας- Αηδονιών.

Το δυστύχημα συνέβη όταν ΙΧ αυτοκίνητο, συγκρούστηκε για αδιευκρίνιστους ακόμα λόγους, με άλλο Ι.Χ. αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δέκα άτομα, εκ των οποίων τρεις σοβαρά, επτά άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά και ένας νεκρός. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νεμέας.

Δείτε παρακάτω βίντεο και φωτό από το τροχαίο δυστύχημα στη Νεμέα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νεμέα: Φρικτό τροχαίο με ένα νεκρό και δέκα τραυματίες (vid+pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.