ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέο «χτύπημα» Τσιάρτα: Η Βία στον Μπουτάρη και η… «υποκρισία» του Τσίπρα! (pic)

Το νέο ποστ του Βασίλη Τσιάρτα στο Facebook… Ο Βασίλης Τσιάρτας «ξαναχτυπά» με ανάρτηση του και απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, σχολιάζει την επίθεση σε βάρος του Γιάννη Μπουτάρη και κάνει λόγο για «υποκρισία». Δείτε το ποστάρισμα του Τσιάρτα: Αλέξη, είμαι κατά της βίας. Αλλά ξέρεις κάτι; Αναρωτήθηκες μήπως αντί για ακροδεξιούς, φασίστες,ομοφοβικούς και ο,τι...
Νέο «χτύπημα» Τσιάρτα: Η Βία στον Μπουτάρη και η… «υποκρισία» του Τσίπρα! (pic)

Το νέο ποστ του Βασίλη Τσιάρτα στο Facebook…

Ο Βασίλης Τσιάρτας «ξαναχτυπά» με ανάρτηση του και απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, σχολιάζει την επίθεση σε βάρος του Γιάννη Μπουτάρη και κάνει λόγο για «υποκρισία».

Δείτε το ποστάρισμα του Τσιάρτα:

Αλέξη, είμαι κατά της βίας. Αλλά ξέρεις κάτι; Αναρωτήθηκες μήπως αντί για ακροδεξιούς, φασίστες,ομοφοβικούς και ο,τι άλλη σαχλαμάρα λέτε, αυτοί που ξέσπασαν είναι απλοί,προδομένοι, ταπεινωμένοι και εξαπατημένοι από την κυβέρνησή σας Έλληνες πατριώτες; Αποθέωση στον Κεμάλ,δε με νοιάζει αν σκοτώθηκαν Έλληνες όπως δήλωσε ο κυρ Γιάννης και παρουσία στην εκδήλωση για την γενοκτονία δεν παει. Είναι πολύ υποκριτικό.

Βία είναι Αλέξη προς τους Έλληνες και ο τρόπος που χειρίζεστε τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Βία είναι και τα προκλητικά νομοσχέδια που ψηφίζετε. Βία είναι να αλωνίζουν οι λάθρο-οτιδήποτε και σεις να τους λέτε πρόσφυγες όλους. Υπάρχουν λάθρο-οτιδήποτε και υπάρχουν και πρόσφυγες, μην μπερδεύεστε. Βία είναι και το ξεπούλημα της χώρας. Ωμή θα έλεγα πολλές φορές. Βία είναι να βγαίνει με άδεια ο Κουφοντίνας. Βία ήταν και στη MARFIN. Η χειρότερη βία όμως Αλέξη είναι η ελπίδα που πούλησες στους Έλληνες και τους εξαπάτησες. Όπως και οι εξαγγελίες που δεν τήρησες. Βία δεν είναι μόνο με χειροδικίες. Τον Έλληνα κάνατε το λάθος και τον υποτιμήσατε παίζοντας με τη φωτιά. Ξαναλέω, είμαι κατά οποιασδήποτε μορφής βίας. Φτάνει όμως με την υποκρισία.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νέο «χτύπημα» Τσιάρτα: Η Βία στον Μπουτάρη και η… «υποκρισία» του Τσίπρα! (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.