ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέο πλυντήριο Πορτοσάλτε – Δεν υπάρχει κάτι να προσάψουν στον Καραμανλή (vid)

Την υπερασπιστική γραμμή του Κώστα Καραμανλή και της κυβέρνησης βγήκε να κάνει ο Άρης Πορτοσάλτε σήμερα το πρωί στην τηλεόραση.
Νέο πλυντήριο Πορτοσάλτε – Δεν υπάρχει κάτι να προσάψουν στον Καραμανλή (vid)

Τα όσα έγιναν χτες στη Βουλή σχολίασε ο Άρης Πορτοσάλτε ο οποίος υποστήριξε τον Κώστα Καραμανλή και την κυβέρνηση κάνοντας το καθιερωμένο του πρωινό «πλυντήριο» στην ελληνική τηλεόραση.

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η χτεσινή ομιλία του που έκανε ο Κώστας Καραμανλής για τα Τέμπη στη Βουλή μετά την πρόταση δυσπιστίας της αντιπολίτευσης. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας καταχειροκροτήθηκε την ώρα που ουσιαστικά απαιτούσε και μπράβο για τα Τέμπη παίζοντας για ακόμη μία φορά με τη λογική και τα νεύρα μας.

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής του ΣΚΑΪ, μετά το ξέπλυμα του Μητσοτάκη για τα ντοκουμέντα που έβγαλε το ΒΗΜΑ, συνέχισε τη γραμμή της κυβέρνησης και σήμερα.

Ο Πορτοσάλτε φυσικά και δε βρίσκει τίποτα το μεμπτό, τίποτα που να ενοχοποιεί κυβέρνηση και Καραμανλή στην υπόθεση για το έγκλημα στα Τέμπη. Αντιθέτως τα βέλη του στράφηκαν στην αντιπολίτευση.

Σύμφωνα με τον ίδιο έχει δημιουργηθεί μια ενωμένη αντιπολίτευση, που ξεκινάει από την ακροαριστερά και φτάνει μέχρι την ακροδεξιά, η οποία χρησιμοποιεί το λαϊκισμό για δικό της συμφέρον. Η «χυδαία» όπως την χαρακτηρίζει αντιπολίτευση πατάει πάνω στην ανάγκη της κοινωνίας για κάποιον ένοχο. Για τον ίδιο βέβαια το έγκλημα στα Τέμπη είναι «μέσα στη ζωή» και οι άνθρωποι αντιδρούν για όσα γίνονται τα τελευταία 30 χρόνια όχι για τα εγκλήματα της τωρινής κυβέρνησης.

Ο δημοσιογράφος συνέχισε τονίζοντας πως δεν υπάρχει κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο για τον Κώστα Καραμανλή που να τον οδηγεί στο ειδώλιο. Προφανώς και ο Πορτοσάλτε βρήκε άρτια τη χτεσινή του ομιλία στην οποία ο Καραμανλής δέχεται να βρεθεί στη θέση του κατηγορούμενου αν υπάρξει ενοχοποιητικό στοιχείο. Από μόνη της λοιπόν αυτή η πράξη αποδεικνύει την αθωότητά του(!).

Για τέλος κάλεσε την αντιπολίτευση να παρουσιάσει η ίδια αυτό το στοιχείο το οποίο θα οδηγήσει τον Καραμανλή στο ειδώλιο του κατηγορούμενου.

Δείτε στα πρώτα 7 λεπτά του βίντεο όλα όσα είχε να πει ο Άρης Πορτοσάλτε:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νέο πλυντήριο Πορτοσάλτε – Δεν υπάρχει κάτι να προσάψουν στον Καραμανλή (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.