ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέος εντυπωσιακός πολυχώρος στην Αττική (pics)

«Πράσινο» φως για την επένδυση του πολυχώρου Cambas Project στην Κάντζα έδωσε το Κεντρικό Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων (ΚΕΣΥΠΟΘΑ).
Νέος εντυπωσιακός πολυχώρος στην Αττική (pics)

«Πράσινο» φως για την επένδυση του πολυχώρου Cambas Project στην Κάντζα έδωσε το Κεντρικό Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων (ΚΕΣΥΠΟΘΑ).

Tο έργο θα διαθέτει επιφάνεια 132 στρεμμάτων, από τα οποία οι ανοιχτοί χώροι θα είναι 53.115 τ.μ. και η δομήσιμη επιφάνεια θα είναι 79.700 τ.μ.

Η επένδυση ανέρχεται σε 220 εκατομμύρια ευρώ και θα αναπτυχθεί γύρω από το παλαιό οινοποιείο Καμπά.

Ο νέος πολυχώρος θα διαθέτει από γραφεία και ξενοδοχεία, μέχρι καταστήματα, κινηματογράφους, εστιατόρια και χώρους αναψυχής.

Οι μισοί χώροι θα αφορούν γραφεία, ενώ οι υπόλοιποι θα είναι καταστήματα, κινηματογράφοι, εστιατόρια, καφετέριες και χώροι αναψυχής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η εταιρία REDS ανακοίνωσε ότι το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας εξέδωσε την 15η Οκτωβρίου 2019 Ανακοίνωση περί έκδοσης Απόφασης του Κεντρικού Συμβουλίου Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων (ΚΕΣΥΠΟΘΑ), που αφορά «την Έγκριση Πολεοδομικής Μελέτης της Περιοχής Οργανωμένης Ανάπτυξης Παραγωγικών Δραστηριοτήτων (ΠΟΑΠΔ) τριτογενούς τομέα στη θέση Κάντζα Παλλήνης, με την επικύρωση καθορισμού οριογραμμών ρεμάτων.

Η απόφαση ακολουθεί τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης και οργανωμένης δόμησης, οριοθετεί το πλαίσιο της πολεοδομικής ανάπτυξης της περιοχής, ενώ επιλύει μεταξύ των άλλων και το χρόνιο ζήτημα των ρεμάτων στην περιοχή. Η Πολεοδομική Μελέτη υπεβλήθη από την «ΚΑΝΤΖΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΕ» (Φορέας ίδρυσης & διαχείρισης της ΠΟΑΠΔ)».

Η ως άνω απόφαση σηματοδοτεί το πέρας των διαδικασιών για την έγκριση της πολεοδομικής μελέτης Περιοχής Οργανωμένης Ανάπτυξης Παραγωγικών Δραστηριοτήτων (ΠΟΑΠΔ) και αναμένεται η αποστολή του σχεδίου στο Συμβούλιο της Επικρατείας για τον έλεγχο, την έγκριση και δημοσίευση αυτού σε ΦΕΚ προκειμένου η Εταιρία να μπορεί να προχωρήσει στην υπολοποίηση της ανάπτυξης του «Cambas Project», με την έκδοση οικοδομικών αδειών.

Το έργο θα διαθέτει επιφάνεια 132 στρεμμάτων, από τα οποία οι ανοιχτοί χώροι θα είναι 53.115 τ.μ. και η δομήσιμη επιφάνεια θα είναι 79.700 τ.μ. σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της εταιρείας Reds, η οποία είναι θυγατρική του ομίλου Ελλάκτωρ, το Cambas Project θα απασχολεί 1.600 εργαζόμενους.»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νέος εντυπωσιακός πολυχώρος στην Αττική (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.