ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέος Κόσμος: 10χρονος έπεσε από μπαλκόνι 3ου ορόφου

10χρονος έπεσε από μπαλκόνι 3ου ορόφου στον Νέο Κόσμο. Συγκλονισμένος είναι ο Νέος Κόσμος από το περιστατικό με την πτώση του παιδιού από το μπαλκόνι του σπιτιού του, στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ στον σταθμό Αττική του ΗΣΑΠ: Νεκρός 20χρονος από ηλεκτροπληξία! Το συμβάν έλαβε χώρα λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (17.07.2020)....
Νέος Κόσμος: 10χρονος έπεσε από μπαλκόνι 3ου ορόφου

10χρονος έπεσε από μπαλκόνι 3ου ορόφου στον Νέο Κόσμο.

Συγκλονισμένος είναι ο Νέος Κόσμος από το περιστατικό με την πτώση του παιδιού από το μπαλκόνι του σπιτιού του, στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ στον σταθμό Αττική του ΗΣΑΠ: Νεκρός 20χρονος από ηλεκτροπληξία!

Το συμβάν έλαβε χώρα λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (17.07.2020). Μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες, υπό τις οποίες συνέβη το ατύχημα με τον 10χρονο στο Νέο Κόσμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αγοράκι νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων με κατάγματα και ευτυχώς χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νέος Κόσμος: 10χρονος έπεσε από μπαλκόνι 3ου ορόφου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.