ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέος live καυγάς Λεβέντη – Μπουτάρη για τη… «μαρκίζα»(vid)

Παρά τα μηνύματα της πολιτικής ηγεσίας περί ανάγκης εθνικής ομόνοιας, Βασίλης Λεβέντης και Γιάννης Μπουτάρης «πλακώθηκαν» εκ νέου, σε διάστημα δύο ημερών.  Αιτία του καυγά -που έγινε μάλιστα μπροστά στις κάμερες- ήταν η… μαρκίζα, με τον Βασίλη Λεβέντη να κατηγορεί τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης για παραβίαση του πρωτοκόλλου στη σειρά των δηλώσεων. Ο νέος καυγάς έγινε μετά τη στρατιωτική παρέλαση...
Νέος live καυγάς Λεβέντη – Μπουτάρη για τη… «μαρκίζα»(vid)

Παρά τα μηνύματα της πολιτικής ηγεσίας περί ανάγκης εθνικής ομόνοιας, Βασίλης Λεβέντης και Γιάννης Μπουτάρης «πλακώθηκαν» εκ νέου, σε διάστημα δύο ημερών. 

Αιτία του καυγά -που έγινε μάλιστα μπροστά στις κάμερες- ήταν η… μαρκίζα, με τον Βασίλη Λεβέντη να κατηγορεί τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης για παραβίαση του πρωτοκόλλου στη σειρά των δηλώσεων.

Ο νέος καυγάς έγινε μετά τη στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη, τη στιγμή που αρχηγοί κομμάτων και πολιτικοί κάνουν δηλώσεις.

Μετά τον Ηλία Κασιδιάρη, ετοιμάζεται να πάρει το λόγο ο Βασίλης Λεβέντης. Η εκπρόσωπος του Ποταμιού ζητά να προηγηθεί, γεγονός που εγκρίνει ο κ. Λεβέντη.

Όμως, στο μεταξύ, ο Γιάννης Μπουτάρης είναι αποφασισμένος να κάνει δηλώσεις, γεγονός που αντελήφθη ο κ. Λεβέντης όταν είδε το χέρι του δημάρχου πάνω στο βήμα.

Διαφωνία και γκριμάτσες δυσφορίας

Ανάμεσά τους έγινε ο εξής διάλογος, όπως φαίνεται και στο βίντεο:

Β. Λεβέντης: «Όχι πάλι κύριε Δήμαρχε«.

Γ. Μπουτάρης: «Πάλι. Πάλι».

Β. Λεβέντης: «Πάλι το ίδιο;».

Ο κ. Μπουτάρης δεν μίλησε, ωστόσο απάντησε καταφατικά με κούνημα του κεφαλιού.

Η οργή του κ. Λεβέντη δεν κρύφτηκε, καθώς άρχισε τις γκριμάτσες και τις κινήσεις δυσφορίας, όσο μιλούσε η εκπρόσωπος του Ποταμιού.

https://www.youtube.com/watch?v=qrwhhxJHc2w

«Δεν σεβάστηκε το πρωτόκολλο»

Πάντως, μόλις ο αρχηγός της Ένωσης Κεντρώων πήρε τον λόγο, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο περιστατικό, κατακεραυνώνοντας τον κ. Μπουτάρη για… έλλειψη σεβασμού προς το πρωτόκολλο. Μάλιστα, υποστήριξε ότι η συμπεριφορά του οφείλεται σε προεκλογικούς λόγους.

https://www.youtube.com/watch?v=w9TVNj6Wopw

Δεύτερος καυγάς σε δυο μέρες

Δεν είναι η μόνη φορά που οι δύο πολιτικοί κονταροχτυπήθηκαν, καθώς η ένταση μεταξύ τους περισσεύει κατά τους φετινούς εορτασμούς στη Θεσσαλονίκη.

Το πρώτο περιστατικό έγινε την Παρασκευή μετά την πανηγυρική δοξολογία στην Θεσσαλονίκη. Όταν τελείωσε τις δηλώσεις του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Γιάννης Μπουτάρης κατευθύνθηκε προς το βήμα και τότε τον σταμάτησε ο Βασίλης Λεβέντης, θέλοντας να μιλήσει πρώτος αυτός.

Ανάμεσά τους άναψαν τα αίματα και ο κ. Μπουτάρης χαρακτήρισε «βλάκα» τον αρχηγό της Ένωσης Κεντρώων.

ΠΗΓΗ: www.protothema.gr/

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νέος live καυγάς Λεβέντη – Μπουτάρη για τη… «μαρκίζα»(vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.