ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέος Μαρμαράς: Νέο βίντεο σοκ από την Χαλκιδική, με γροθιές και σφαίρες

Ένα νέο βίντεο που σοκάρει έρχεται στο φως της δημοσιότητας από τη συμπλοκή που έγινε στην Χαλκιδική, με έναν 25χρονο να πυροβολεί δύο 20χρονους.
Νέος Μαρμαράς: Νέο βίντεο σοκ από την Χαλκιδική, με γροθιές και σφαίρες

Ένα νέο βίντεο που σοκάρει έρχεται στο φως της δημοσιότητας από τη συμπλοκή που έγινε στο Νέο Μαρμαρά στην Χαλκιδική, με έναν 25χρονο να πυροβολεί δύο 20χρονους.

Οι εικόνες από την Χαλκιδική κάνουν τον γύρο των social media. Στο νέο βίντεο φαίνεται πως ένας άνδρας γρονθοκοπεί με δύναμη στο κεφάλι και στο σώμα έναν άλλο άντρα κι εκείνος αντιδρά. Βγάζει από την τσάντα του ένα πιστόλι και πυροβολεί. Μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου η φαινομενικά ήρεμη βραδιά, εξελίσσεται σε αληθινό εφιάλτη.

Οι θαμώνες του μπαρ πανικόβλητοι τρέχουν να φύγουν καθώς οι δυο άνδρες κυνηγιούνται στους γύρω δρόμους. Η σύρραξη γενικεύεται και στον καυγά μπαίνουν κι άλλοι. Όπως θα παρατηρήσετε στο βίντεο ντοκουμέντο, ο άνδρας με το λευκό μπλουζάκι και το μαύρο γιλέκο πυροβολεί αρχικά στο πεζοδρόμιο και η σφαίρα εξοστρακίζεται.

Οι εικόνες που ακολουθούν είναι πολύ σκληρές:

Διαβάστε επίσης:

ΑΕΛ: «Βυσσινί» και ο Θανάσης Παπαγεωργίου!

Τρεις «βόμβες» με απόδοση 100!

ΑΕΚ: Ο λόγος της παρουσίας του αδερφού του Λε Ταλέκ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νέος Μαρμαράς: Νέο βίντεο σοκ από την Χαλκιδική, με γροθιές και σφαίρες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.