ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέος σεισμός 4.4 ρίχτερ στην Ελασσόνα

Νέος σεισμός στην Ελασσόνα, με τους κατοίκους της περιοχής να μην μπορούν να ησυχάσουν από εχθές και να βρίσκονται στους δρόμους.
Νέος σεισμός 4.4 ρίχτερ στην Ελασσόνα

Νέος σεισμός στην Ελασσόνα, με τους κατοίκους της περιοχής να μην μπορούν να ησυχάσουν από εχθές και να βρίσκονται στους δρόμους.

Ακόμα ένα σεισμός έγινε στην Ελασσόνα, στις 11:36 το πρωί της Πέμπτης, ο οποίος έφτασε τους 4.4 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ.

Όπως έγινε γνωστό από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, η σεισμική δόνηση ήταν σε απόσταση 245 χλμ. βορειοδυτικά της Αθήνας και το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται 13 χλμ.νότια/νοτιοδυτικά της Ελασσόνας.

Οι κάτοικοι της περιοχής βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, έχοντας στήσει σκηνές σε εξωτερικούς χώρους για να μην κινδυνεύουν.

Οι ζημιές όπως γίνεται γνωστό είναι πολλές, αφού σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, περισσότερα από 100 σπίτια και το σχολείο κρίθηκαν ακατάλληλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σούπερ μάρκετ – Νέα μέτρα: Τι αλλάζει στο ωράριο με τον κωδικό 2 στο 13033

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νέος σεισμός 4.4 ρίχτερ στην Ελασσόνα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.