ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΓΓΑ: Κλειστές αύριο οι αθλητικές εγκαταστάσεις για το κοινό

Με ανακοίνωσή της η ΓΓΑ έκανε γνωστό ότι αύριο, Παρασκευή 15 Οκτωβρίου οι αθλητικές εγκαταστάσεις στην Αττική δεν θα λειτουργήσουν για το κοινό.
ΓΓΑ Ο Λευτέρης Αυγενάκης ετοιμάζει νέα νομοθεσία, με την οποία προσδοκά σε πλήρη έλεγχο των εκλογικών διαδικασιών στις ομοσπονδίες.

Ο «Μπάλλος» βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και με γνώμονα τα ακραία καιρικά φαινόμενα ο Λευτέρης Αυγενάκης αποφάσισε αύριο να μην λειτουργήσουν οι αθλητικές εγκαταστάσεις στην Αττική, που εποπτεύονται από την ΓΓΑ.

Και να λειτουργήσουν με προσωπικό ασφαλείας.

Η ανακοίνωση αναφέρει: 

«ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, οι αθλητικές εγκαταστάσεις στην Αττική, που εποπτεύονται από τη ΓΓΑ, θα λειτουργήσουν αύριο Παρασκευή 15 Οκτωβρίου, μόνο με προσωπικό ασφαλείας, λόγω των αναμενόμενων έντονων καιρικών φαινομένων. Ως εκ τούτου, δεν θα επιτρέπεται σε αυτές η είσοδος αθλούμενων πολιτών».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπάλλος – Έκτακτα μέτρα: Πού θα έχει απαγόρευση κυκλοφορίας

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Facebook Messenger Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαντώ Καψάλη

Εργάζεται στο Sportime από το 2017 και από την πρώτη ημέρα της έκδοσης της εφημερίδας όπως κι από τότε που βγήκε στον αέρα η ιστοσελίδα Sportime.gr. Βασικό της αντικείμενο είναι το μπάσκετ χωρίς βέβαια να «κλείνεται» σε αυτό καθώς όσο ζεις, πρέπει να μαθαίνεις. Είναι τακτικό μέλος του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ

ΣΧΟΛΙΑ