ΚΟΙΝΩΝΙΑ

NIKH: Ήρθε η ώρα ο Έλληνας χριστιανός ορθόδοξος να αναφωνήσει: «Ζήτω (Νίκο) Παπαδόπουλε»!

Ένα τεράστιο μπράβο που είπε τα πράγματα με το όνομά τους - Ο καρδιοχειρούργος βουλευτής της ΝΙΚΗΣ, μίλησε στις καρδιές μας!
NIKH: Ήρθε η ώρα ο Έλληνας χριστιανός ορθόδοξος να αναφωνήσει: «Ζήτω (Νίκο) Παπαδόπουλε»!

Τελικά ο καρδιοχειρούργος αποδείχθηκε και καρδιογνώστης της κοινωνίας και ιδιαίτερα των χριστιανών! Και ναι, ήρθε η ώρα να αναφωνήσουμε: «γεια σου ρε Παπαδόπουλε»! Αλλά μην μπερδεύεστε με άλλους Παπαδόπουλους, αναφερόμαστε στον Νίκο Παπαδόπουλο, τον βουλευτή της ΝΙΚΗΣ! Γιατί ακόμα και το καθεστώς των συνταγματαρχών, το έκανε να φαντάζει «κατηχητικό», μπροστά στη χουντοπροπαγάνδα που του εξαπέλυσαν από αριστερά και δεξιά.

Από χθες ο βουλευτής της ΝΙΚΗΣ δέχεται έναν χυδαίο πόλεμο λάσπης από τους υποκριτές της Βουλής και των μίντια, που περιμένουν να κρεμαστούν από μια λέξη για να ένα στηρίξουν ένα ακόμα ξεχειλωμένο αφήγημα. Τα είδαμε πριν τις εθνικές εκλογές, τα βλέπουμε και τώρα. Η ίδια ιστορία επαναλαμβάνεται. Οι μονταζιέρες παίρνουν φωτιά και ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του, για να κολλήσουν ταμπέλες στη ΝΙΚΗ. Γιατί προφανώς και ενοχλεί τη μιντιακή αυτοκρατορία «Πέτσα» η συνεχής άνοδος των ποσοστών της ΝΙΚΗΣ.

Και τι είπε ο Νίκος Παπαδόπουλος που προκάλεσε τέτοιο ντόρο; Αναφέρθηκε στο χαστούκι που έδωσε μια γυναίκα στη βουλευτή της ΝΔ Αγγελική Δεληκάρη, ως αντίδραση για την ψήφιση του αισχρού νομοσχεδίου για τον γάμο των ομοφυλοφίλων. Η ΝΙΚΗ καταδίκασε συλλογικώς το περιστατικό, και πολύ ορθώς έπραξε. Και ο βουλευτής απλά έκανε μια κοινωνική παρατήρηση, πιάνοντας τον αγανακτισμένο παλμό των χριστιανών.  Όμως δεν επικρότησε το χαστούκι και δεν παρακίνησε κανέναν σε βία. Απλά είπε το αυτονόητο, ότι δηλαδή η διχαστική δράση της κυβέρνησης, μοιραία φέρνει αντίδραση και οργή:

«Είδαμε πιστούς στην εκκλησία να αρχίζουν να μοιράζουν σφαλιάρες. Συγκεντρωθείτε, θα δείτε και χειρότερα με αυτά που κάνετε», είπε ο βουλευτής της ΝΙΚΗΣ, όχι σαν επιθυμία του να οξυνθούν τα πνεύματα, αλλά σαν προτροπή προς την κυβέρνηση να μετανοήσει γι’ αυτό το νομοθετικό έκτρωμα.

Ο κ. Παπαδόπουλος ήταν σαφέστατος από την πρώτη στιγμή ότι είναι αντίθετος με τη βία, αλλά οι μονταζιέρες ως συνήθως απομόνωσαν φράσεις και τις σέρβιραν στο κοινό όπως ήθελαν. Ο βουλευτής είπε λοιπόν: «Βεβαίως και καταδικάζουμε τη βία, αλλά ποιος την προκαλεί τη βία;». Και έχει απόλυτο δίκιο. Σε μια σύγκρουση κράτους – κοινωνίας, ψάχνεις να βρεις ποιος έδωσε το πρώτο χτύπημα και αυτός είναι ο πραγματικός υποκινητής της βίας. Στην προκειμένη περίπτωση η κυβέρνηση Μητσοτάκη (και τα κόμματα που την υποστήριξαν) πέταξε στα σκουπίδια τη λαϊκή βούληση και νομοθέτησε μια ύβρη κατά των θεϊκών και των φυσικών νόμων.

Όταν σαν κυβέρνηση βλασφημείς τον Τριαδικό Θεό και κηρύσσεις τον πόλεμο προς την ίδια την κοινωνία των χριστιανών, αλλά και την πλειοψηφία του ελληνικού λαού, είναι ανόητο να περιμένεις ότι δεν θα αποδοκιμαστείς. Και αν απαιτείς κιόλας να μην υπάρχει καμία αντίδραση, τότε να το κλείσουμε το «μαγαζί» που λέγεται Βουλή, να κηρύξουμε και μια χούντα και να τελειώνουμε.

«Η ΝΔ θα υποστεί πανωλεθρία από αυτά γιατί έβαλε προβιά πατριώτη και χριστιανού. Και τολμάτε να πηγαίνετε στις εκκλησίες που σας χλευάζουν και ακόμα πηγαίνετε», είπε ακόμα ο βουλευτής της ΝΙΚΗΣ.

Από τη στιγμή που ψηφίζεις εναντίον του νόμου του Θεού, δεν έχεις καμιά δουλειά στην εκκλησία. Πρόδωσες την ορθόδοξη πίστη; Να είσαι τουλάχιστον ευθύς με την επιλογή σου. Μείνε με την προδοσία στον χαρτοφύλακα σου, κάνε τα κονέ σου με τα αφεντικά που υπηρέτησες και αν κάποτε μετανοήσεις, οι θύρες της εκκλησίας είναι πάντα ανοιχτές. Μέχρι τότε όμως οι χριστιανοί σε κηρύσσουν ανεπιθύμητο, αφού πρώτα τους κήρυξες εσύ ανεπιθύμητους με την ψήφο σου στη Βουλή. Καθαρά και ξάστερα πράγματα. Και μπράβο στον καρδιοχειρούργο και καρδιογνώστη των χριστιανών, Νίκο Παπαδόπουλο που τα έθιξε.

Αυτοί που τσαλαπατούν τη λαϊκή εντολή και βούληση, αυτοί είναι οι σύγχρονοι «Παπαδόπουλοι» και ο Νίκος Παπαδόπουλος τους ξεμπρόστιασε.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «NIKH: Ήρθε η ώρα ο Έλληνας χριστιανός ορθόδοξος να αναφωνήσει: «Ζήτω (Νίκο) Παπαδόπουλε»!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παντελής Λαμψιώτης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.