ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΙΚΗ: Αμετανόητη η κυβέρνηση για τα σχολικά βιβλία επιπροσθέτει ανήθικο περιεχόμενο

«Τα βιβλία παραβιάζουν ευθέως την κατά το Σύνταγμα αποστολή τους».
ΝΙΚΗ: Αμετανόητη η κυβέρνηση για τα σχολικά βιβλία επιπροσθέτει ανήθικο περιεχόμενο

ΝΙΚΗ: Αμετανόητη χαρακτηρίζει την κυβέρνηση για τα σχολικά βιβλία το γραφείο Τύπου του κόμματος ενώ γίνεται λόγος για πρόσθεση ανήθικου περιεχομένου σε αυτά.

Σύμφωνα με τη ΝΙΚΗ, αναφορικά με το θέμα των αισχρών κειμένων που υπάρχουν στα σχολικά βιβλία, «τα οποία η ΝΙΚΗ και οι άνθρωποί της καταγγέλλουν επί δεκαετίες», επισημαίνεται πως την «Τετάρτη 13-9-23, αρμοδίως το Υπ. Παιδείας απάντησε ότι όχι μόνο τα αποδέχεται, αλλά παράλληλα τα επιβραβεύει και τα θεωρεί σύννομα με το Σύνταγμα».

Για τη ΝΙΚΗ «αυτά τα βιβλία παραβιάζουν ευθέως την κατά το Σύνταγμα αποστολή τους, καθώς συκοφαντούν την ορθόδοξη πίστη, προσβάλλουν εθνικά μας σύμβολα και την εθνική μας μνήμη, προωθούν την παιδεραστία, διακινούν ψεύδη ενώ καλλιεργούν πρότυπα και συμπεριφορές διασπαστικές για την πατρίδα και την κοινωνία».

ΝΙΚΗ: Αμετανόητη η κυβέρνηση για τα σχολικά βιβλία επιπροσθέτει ανήθικο περιεχόμενο

«Το Υπουργείο Παιδείας αντί να ζητήσει συγνώμη για τα απαράδεκτα βιβλία και να δράσει για την άμεση αντικατάστασή τους, επιπροσθέτει ανήθικο και αντιεπιστημονικό περιεχόμενο μέσα από τη δήθεν σεξουαλική διαπαιδαγώγηση», σημειώνεται. Επομένως «η ΝΙΚΗ δεν προσμένει από αυτή την κυβέρνηση καμία θετική εξέλιξη για την ποιότητα της διδακτικής ύλης», τονίζεται στην ανακοίνωση του κόμματος.

Η ΝΙΚΗ υπογραμμίζει πως είναι «αναγκασμένη να ζητήσει κυβερνητική εντολή από τον Ελληνικό λαό» προκειμένου όπως λέει όχι «μόνο να εξυγιανθεί η παιδεία των παιδιών μας, αλλά και να λογοδοτήσουν όλοι οι υπεύθυνοι για τη συγγραφή, την έγκριση και την διαιώνιση αυτών των ακατάλληλων βιβλίων που διδάσκονται τα παιδιά μας».

Διαβάστε επίσης:

Τα… άκουσε στο Μαξίμου για τη συμπεριφορά της στη Βουλή απέναντι στον Δημήτρη Νατσιό η Δόμνα Μιχαηλίδου – Τι σκέφτεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης και γιατί

Η αλαζονική Δόμνα Μιχαηλίδου είχε το θράσος να ειρωνευτεί τον Δ. Νατσιό που παρέθεσε στη Βουλή τα αίσχη των σχολικών βιβλίων

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΝΙΚΗ: Αμετανόητη η κυβέρνηση για τα σχολικά βιβλία επιπροσθέτει ανήθικο περιεχόμενο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.