ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νίκη Βακάλη: Νέες καταγγελίες φωτιά για τον Πέτρο Φιλιππίδη – Τον τσάκισε χωρίς γάντι! (video)

Αιχμηρές δηλώσεις από τη Νίκη Βακάλη για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τις καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης.
Νίκη Βακάλη: Νέες καταγγελίες φωτιά για τον Πέτρο Φιλιππίδη – Τον τσάκισε χωρίς γάντι! (video)

Η Νίκη Βακάλη αναφέρθηκε στα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης, για τα οποία βρίσκεται στη φυλακή ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Η ηθοποιός μίλησε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή Πρωινό και πέρα από τον παρουσιαστή σχολίασε και τον Δημήτρη Λιγνάδη.

«Σε φίλες μου έλεγα να μην πάνε σε παραστάσεις του Φιλιππίδη. Εγώ δεν ήμουν ηθοποιός να αποστασιοποιηθώ, να κάνω την δουλίτσα μου, να του δίνω να πιστεύει ότι του δίνω αυτό που χρειάζεται για αυτό που θέλει να κάνει και τελειώσαμε. Ήμουν όλη μέρα στα τηλέφωνα, να τα ακούω. Δεν θέλω την ψυχή μου να την κάνω κουβάρι.

Σχετικά με το αν «έπεσε από τα σύννεφα» με τα όσα έχουν γίνει, η Νίκη Βακάλη είπε:

«Ποιος έπεσε από τα σύννεφα; Μην γελιόμαστε. Ξέρει το ένστικτό σου ότι κάποιος που έρχεσαι σε συνδιαλλαγή μαζί του, δεν σου κάνει καλό. Γυρνάς σπίτι και είσαι άρρωστος ρε παιδί μου. Δεν ήθελα άλλο. Έγινε κάτι λεκτικό, γύρισα σπίτι μου και δεν έβρισκα από που να πιαστώ για να ξυπνήσω αύριο να πάω στην δουλειά.

Και αφού δεν το βρήκα, δεν ξαναπήγα στην δουλειά. Εκείνη την στιγμή αισθάνθηκα ότι θα τον βρίσω μπροστά στους συναδέλφους, που ενδεχομένως να συνεργαζόμασταν κάποια στιγμή και δεν ήθελα. Γιατί πιο πολύ απ’ όλους, τον εαυτό μου φοβάμαι, όχι τους άλλους, το πώς θα αντιδράσω εγώ σε αυτό. Η γνώμη του μετράει, μια ζωή βγαίνει στην σκηνή και ο κόσμος τον χειροκροτεί. Δεν είχε μόνο εξουσία ιδεολογική και εμπειρική».

Θα θυμίσουμε πως η εισαγγελική πρόταση για τον Πέτρο Φιλιππίδη μιλά για παραπομπή σε δίκη για 1 βιασμό και 2 απόπειρες.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νίκη Βακάλη: Νέες καταγγελίες φωτιά για τον Πέτρο Φιλιππίδη – Τον τσάκισε χωρίς γάντι! (video)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.