ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νίκος Αλέφαντος: Σήμερα η κηδεία του

Την περασμένη Τρίτη ο Νίκος Αλέφαντος «έφυγε» από την ζωή βυθίζοντας στη θλίψη το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Νίκος Αλέφαντος έφυγε προδομένος από την καρδιά του σε ηλικία 81 ετών. Η κηδεία του Έλληνα προπονητή θα γίνει σήμερα στη μία το μεσημέρι στο Α’ Νεκροταφείο Αθήνας. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Γιώργος Γεωργίου θυμάται επικές ιστορίες με τον...
Νίκος Αλέφαντος: Σήμερα η κηδεία του

Την περασμένη Τρίτη ο Νίκος Αλέφαντος «έφυγε» από την ζωή βυθίζοντας στη θλίψη το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Νίκος Αλέφαντος έφυγε προδομένος από την καρδιά του σε ηλικία 81 ετών.

Η κηδεία του Έλληνα προπονητή θα γίνει σήμερα στη μία το μεσημέρι στο Α’ Νεκροταφείο Αθήνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Γιώργος Γεωργίου θυμάται επικές ιστορίες με τον φίλο του Νίκο Αλέφαντο (vid)

Νωρίτερα, από τις 11 η σορός του θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα, ώστε πλην των συγγενών, να έχουν τη δυνατότητα όλοι οι φίλοι και οι θαυμαστές του να πουν το τελευταίο αντίο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νίκος Αλέφαντος: Σήμερα η κηδεία του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.