ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νίκος Χαρδαλιάς: Διπλασιασμός προστίμου απο 18 – 20 Απριλίου για άσκοπη μετακίνηση

Κορονοϊός – Ελλάδα: Επιτακτική ανάγκη να σεβαστούν οι πολίτες τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας και τις ημέρες του Πάσχα, τόνισε πως είναι ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλίας. Στη συνέντευξη τύπου σήμερα Μεγάλη Πέμπτη μεταξύ άλλων σημείωσε: 9 στους 10 πολίτες δηλώνουν πως θα γιορτάσουν το Πάσχα σύμφωνα με τις οδηγίες της...
Νίκος Χαρδαλιάς: Διπλασιασμός προστίμου απο 18 – 20 Απριλίου για άσκοπη μετακίνηση

Κορονοϊός – Ελλάδα: Επιτακτική ανάγκη να σεβαστούν οι πολίτες τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας και τις ημέρες του Πάσχα, τόνισε πως είναι ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλίας.

Στη συνέντευξη τύπου σήμερα Μεγάλη Πέμπτη μεταξύ άλλων σημείωσε:

9 στους 10 πολίτες δηλώνουν πως θα γιορτάσουν το Πάσχα σύμφωνα με τις οδηγίες της πολιτείας

1 στους 10 λένε πως δεν θα τις σεβαστούν.

Συνεπώς ανακοινώνουμε :

Από Μ. Σάββατο 18 Απριλίου –  Δευτέρα του Πάσχα 20 Απριλίου θα υπάρχει διπλασιασμός προστίμου για άσκοπη μετακίνηση στα 300 ευρώ.

Πιο αναλυτικά: «Απο το Μεγάλο Σάββατο 18 Απριλίου στις 21:00 έως και την Δευτέρα του Πάσχα στις 00:00 επεκτείνουμε σε όλη τη χώρα το μέτρο του διπλασιασμού του προστίμου σε όλη τη χώρα στα 300 ευρώ και αφαίρεση των πινακίδων για άσκοπη μετακίνηση.
Ταυτόχρονα για το ίδιο διάστημα η κατ εξαίρεση μετακίνηση για παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη , ο κωδικός Β4 , θα ελέγχεται σαρωτικά, ενδελεχώς και επιμελώς από τα όργανα ελέγχου σε όλη τη χώρα σε σχέση με το σημείο αναχώρησης και τον προορισμό και θα μπορεί να γίνεται μόνο με 2 άτομα ανά όχημα .
Καταχρηστική χρήση της περίπτωση β4 συνεπάγεται 300 ευρώ πρόστιμο και αφαίρεση πινακίδων για τον οδηγό και 150 ευρώ πρόστιμο στον συνοδηγό».

Έχουν εξασφαλιστεί δωμάτια για ασθενείς που έρχονται από την επαρχία για ακτινοθεραπείες και τους συνοδούς τους
Η διαδικασία υποβολής φορολογικών δηλώσεων είναι ηλεκτρονική, άρα δεν χρειάζεται οι ηλικιωμένοι συμπολίτες μας να μετακινούνται. Η ημερομηνίας λήξης είναι η 30η Ιουνίου, δεν υπάρχει λόγος να βιαστούμε.

 


 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νίκος Χαρδαλιάς: Διπλασιασμός προστίμου απο 18 – 20 Απριλίου για άσκοπη μετακίνηση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.