ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νίκος Χαρδαλιάς: Κάνει την Αττική «σκουπιδότοπο» με προεκλογικό υλικό και στήνει περίπτερα μέχρι και σε ράμπες αναπήρων!

Νίκος Χαρδαλιάς: Προεκλογικό περίπτερό του, κλείνει την ράμπα πρόσβασης των ΑΜΕΑ σε πεζοδρόμιο - «Κατακλυσμός» από αφίσες και φυλλάδια
Νίκος Χαρδαλιάς: Κάνει την Αττική «σκουπιδότοπο» με προεκλογικό υλικό και στήνει περίπτερα μέχρι και σε ράμπες αναπήρων!

Νίκος Χαρδαλιάς: Το ποιόν ενός πολιτικού που διεκδικεί μια θέση ευθύνης στην Αυτοδιοίκηση, δεν αποκαλύπτεται από τις βαρύγδουπες προεκλογικές υποσχέσεις, όσο αποκαλύπτεται από σημαντικές λεπτομέρειες ουσίας, που όπως θα δούμε δεν είναι καθόλου λεπτομέρειες.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, έχει δείξει με πολλούς τρόπους στην έως τώρα σταδιοδρομία του, ότι περισσότερο από την προσωπική του προβολή δεν λογαριάζει τίποτε άλλο. Ούτε αξίες, ούτε αρχές, ούτε στοιχειώδη σεβασμό στον συνάνθρωπο.

Ο ρόλος του στην τραγική διαχείριση της πανδημίας επιβεβαιώνει πλήρως αυτήν την αλήθεια. Δίπλα στον πράο Σωτήρη Τσιόδρα, ο κ. Χαρδαλιάς απολάμβανε να κάνει τον εθνικό «χωροφύλακα» και να απειλεί τους πολίτες με στερήσεις δικαιωμάτων και ελευθεριών, μόνο και μόνο για να καλύπτει την εγκληματική διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση που μοίραζε «ατομική ευθύνη» για να κρύβει τη διάλυση της δημόσιας Υγείας.

Οι «αρετές» της πολιτικής αναισθησίας, δεν έχουν πάψει να ακολουθούν τον Νίκο Χαρδαλιά ούτε και τώρα που διεκδικεί την Περιφέρεια Αττικής. Εδώ και εβδομάδες υπάρχει μια άνευ προηγουμένου αφισορύπανση σε πολλές περιοχές της Αττικής. Κυριολεκτικά όπου σταθείς και όπου βρεθείς, θα δεις πεταμένα φυλλάδια, διαφημίσεις και γιγαντοαφίσες με το πρόσωπο του Νίκου Χαρδαλιά.

Ένας πολιτικός που υποτίθεται πως είναι ευαισθητοποιημένος για τις προκλήσεις της κλιματικής κρίσης και της προστασίας του περιβάλλοντος, έχει «πλημμυρίσει» την Αττική με πανάκριβο προεκλογικό υλικό που μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές θα ανήκει στα σκουπίδια. Όλα γίνονται για να ικανοποιήσουν την αλαζονεία του εκλεκτού του Μαξίμου, Νίκου Χαρδαλιά, που έχει αναλάβει να μετατρέψει τον ανεξάρτητο θεσμό της Αυτοδιοίκησης, σε «υφυπουργείο» υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Το πόσο υπολογίζει το περιβάλλον είναι γνωστό άλλωστε για τον κ. Χαρδαλιά που ως Δήμαρχος Βύρωνα έχει 2 καταδίκες για ρύπανση του περιβάλλοντος. 

«Αττική Μπροστά» σε… ράμπα αναπήρων

Και δυστυχώς η αφισορύπανση δεν είναι το μοναδικό φαινόμενο που φανερώνει την αδιαφορία του κ. Χαρδαλιά όχι μόνο για το περιβάλλον, άλλα και για τον συνάνθρωπο. Αλγεινή εντύπωση έχει προκαλέσει μια φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου από την προηγούμενη εβδομάδα, με ένα προεκλογικό περίπτερο του Νίκου Χαρδαλιά να έχει στηθεί ακριβώς μπροστά σε μια ράμπα αναπήρων, φράζοντας το πεζοδρόμιο!

Άνθρωποι με αναπηρίες, ηλικιωμένοι και μητέρες με τα καροτσάκια τους αναγκάζονται να κάνουν ολόκληρη παράκαμψη για να μην «πέσουν» πάνω στο περίπτερο του κ. Χαρδαλιά που με φαρδιά – πλατιά γράμματα γράφει το προεκλογικό «τσιτάτο» του υποψήφιου Περιφερειάρχη: «ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ – ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ – Ο τόπος μας, η… ευθύνη μας»!

Αυτό είναι το αίσθημα «ευθύνης» του κ. Χαρδαλιά; Να αντιμετωπίζει τις γειτονιές της Αττικής ως προεκλογικό «τσιφλίκι» του, ρυπαίνοντας κάθε κεντρικό δρόμο και στήνοντας περίπτερα όπου να’ ναι; Αν δεν σέβεται τους πολίτες σε αυτά τα απλά και αυτονόητα, θα τους σεβαστεί στα πιο απαιτητικά καθήκοντά του;

Νίκος Χαρδαλιάς: Προεκλογικό περίπτερό του, κλείνει την ράμπα πρόσβασης των ΑΜΕΑ σε πεζοδρόμιο - «Κατακλυσμός» από αφίσες και φυλλάδια.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νίκος Χαρδαλιάς: Κάνει την Αττική «σκουπιδότοπο» με προεκλογικό υλικό και στήνει περίπτερα μέχρι και σε ράμπες αναπήρων!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παντελής Λαμψιώτης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.