ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Χαρδαλιάς μίλησε με έντονο ύφος για τους… μάγκες της πλατείας

Νίκος Χαρδαλιάς: Νέο μήνυμα σε όσους συνεχίζουν να αγνοούν τα περιοριστικά μέτρα και συγκεντρώνονται σε πλατείες έστειλε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας. «Η άρση των μέτρων γίνεται σταδιακά και σε βάθος χρόνου. Στόχος όλων μας είναι να μην χρειαστεί να κάνουμε βήματα προ τα πίσω και να μην θέσουμε σε κίνδυνο» την δημόσια υγεία υπογράμμισε ο...
Ο Χαρδαλιάς μίλησε με έντονο ύφος για τους… μάγκες της πλατείας

Νίκος Χαρδαλιάς: Νέο μήνυμα σε όσους συνεχίζουν να αγνοούν τα περιοριστικά μέτρα και συγκεντρώνονται σε πλατείες έστειλε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.

«Η άρση των μέτρων γίνεται σταδιακά και σε βάθος χρόνου. Στόχος όλων μας είναι να μην χρειαστεί να κάνουμε βήματα προ τα πίσω και να μην θέσουμε σε κίνδυνο» την δημόσια υγεία υπογράμμισε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την τακτική ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας.

Αναφερόμενος ειδικά στα περιστατικά των τελευταίων ημερών με επίκεντρο την Πλατεία Αγίου Ιωάννου, στην Αγία Παρασκευή, οι συγκεντρωμένοι «αυτό που κάνουν είναι να θέσουν σε κίνδυνο τη δική τους ζωή και τη ζωή των φίλων τους» σημείωσε ο κ. Χαρδαλιάς και προειδοποίησε ότι «υπάρχει ο κίνδυνος να τα τινάξουμε όλα στον αέρα. Δεν είναι ζήτημα της αστυνομίας ο περιορισμός της νόσου».

«Οι δραματικές εικόνες άλλων χωρών με εκατόμβες νεκρών είναι πολύ πρόσφατες, για να τις ξεχνάμε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και πρόσθεσε ότι «αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να ζήσουμε και εμείς δραματικές στιγμές».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Χαρδαλιάς μίλησε με έντονο ύφος για τους… μάγκες της πλατείας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.