ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νίκος Οικονομόπουλος: Ξέσπασε για όσα γράφτηκαν όταν είχε κορονοϊό (vid)

Απαντήσεις για το διάστημα, που νόσησε με κορονοϊό έδωσε ο Νίκος Οικονομόπουλος.
Νίκος Οικονομόπουλος: Ξέσπασε για όσα γράφτηκαν όταν είχε κορονοϊό (vid)

O Νίκος Οικονομόπουλος ενόψει της πρεμιέρας του σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, όπου θα εμφανίζονται μαζί του οι Πέτρος Ιακωβίδης και Ήβη Αδάμου αναφέρθηκε και στην περιπέτεια της υγείας του.

Ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε πως τα Μέσα έγραφαν υπερβολές για εκείνον όταν νοσηλεύτηκε με κορονοϊό. Απλά χρειάστηκε λίγο… οξυγόνο όταν νοσούσε με Covid. «Γράφτηκε ότι είμαι ένα βήμα πριν την εντατική, αυτό δεν συνέβη ποτέ», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Πέρα από το συγκεκριμένο θέμα, μίλησε και για την προσωπική του ζωή:

«Δεν έχω κάνει τρέλα αλλά ερωτεύτηκα στο παρελθόν. Έχω βγει με θαυμάστρια και θα το ξανάκανα αν ήταν τόσο ευχάριστο. Μου έχουν κάνει πρόταση από talent show αλλά δεν θα το έκανα τώρα. Αλλά στον μέλλον δεν ξέρεις. Ο καθένας επιλέγει τι θα κάνει στην καριέρα του, δεν είμαι κριτής κανενός εγώ».

Δείτε το βίντεο του Mega:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νίκος Οικονομόπουλος: Ξέσπασε για όσα γράφτηκαν όταν είχε κορονοϊό (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα