ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Nίκος Κοτζιάς: «Η χώρα πρέπει να απαλλαγεί από τα βάρη του παρελθόντος» (vid)

Τι ανέφερε μετά την υπογραφή της συμφωνίας στις Πρέσπες
Nίκος Κοτζιάς: «Η χώρα πρέπει να απαλλαγεί από τα βάρη του παρελθόντος» (vid)

Πως συνεχίζουν με την επόμενη διαπραγμάτευση με την Αλβανία, διαμήνυσε ο υπουργός εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς  μετά τη συμφωνία για το Σκοπιανό, ενώ τόνισε πως η Ελλάδα πρέπει να ασχοληθεί με το μέλλον και τους πραγματικούς εχθρούς της.

«Συνεχίζουμε με την επόμενη διαπραγμάτευση που έχουμε, με την Αλβανία», τόνισε ο Νίκος Κοτζιάς και πρόσθεσε:

«Η χώρα πρέπει να απαλλαγεί από τα βάρη του παρελθόντος και να ασχοληθεί με το μέλλον της και τους πραγματικούς εχθρούς της. Οι άνθρωποι που αντιδρούν έχουν τις απόψεις τους που είναι σεβαστές. Όπως είδατε όμως στη Βουλή, αυτές οι απόψεις δεν στηρίζονται σε πραγματικά γεγονότα, αλλά σε μεταφυσικές προπαγάνδες. Έχουμε βάλει μπρος να δούμε τον τρόπο υλοποίησης της συμφωνίας. Τώρα χρειαζόμαστε ένα Προεδρικό Διάταγμα για την ενίσχυση της πρεσβείας μας στα Σκόπια, Η μεγάλη δουλειά έρχεται τώρα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις υπηρεσίες του υπουργείου Εξωτερικών που δούλεψαν σκληρά για αυτή τη συμφωνία, για να μετατρέψουμε την Ιστορία από φυλακή σε σχολείο. Η συμφωνία σημαίνει πρόοδο κι ελπίδα για την περιοχή».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Nίκος Κοτζιάς: «Η χώρα πρέπει να απαλλαγεί από τα βάρη του παρελθόντος» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.