ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νίκος Παππάς: «Αυτή τη χάρη δεν θα τους την κάνουμε»

Παραχώρησε συνέντευξη τύπου στη Δράμα
Νίκος Παππάς: «Αυτή τη χάρη δεν θα τους την κάνουμε»

Την άποψη πως κάποιοι προσδοκούν επαναφέρουν καταστροφικές πολιτικές του 2012 αλλά και του 2014, υποστήριξε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς.

Πιο συγκεκριμένα, ο υπουργός βρέθηκε στη Δράμα και μίλησε στους δημοσιογράφους με αφορμή την υπογραφή μνημονίου για την ίδρυση της Κινηματογραφικής Σχολής.
Μάλιστα όπως είπε, προκειμένου οι άνθρωποι αυτοί να επαναφέρουν αυτές τις πολιτικές απαιτούνται δύο προϋποθέσεις, 1 μνημόνιο και η λήθη.

Ο υπουργός δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Από τη μία, δηλαδή, έναν λαό, ο οποίος δεν θυμάται τους αγώνες για τη Δημοκρατία, και από την άλλη την ύπαρξη ενός εξωτερικού καταναγκασμού που θα αποτρέψει τη δική μας προσπάθεια για αύξηση του κατώτατου μισθού, επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων, ενίσχυση του κοινωνικού κράτους», και συνέχισε υπογραμμίζοντας πως:

«Ορισμένοι μας ζητούν να δηλώσουμε ότι δήθεν αποτύχαμε και ότι ενδεχομένως θα πρέπει να ζητήσουμε και συγγνώμη επειδή διεκδικήσαμε τη διακυβέρνηση της χώρας σε μια κρίσιμη φάση».
«Αυτή τη χάρη δεν θα τους την κάνουμε», διευκρίνισε.

Τέλος κλείνοντας την ομιλία του ανέφερε πως:
«Ο λαός, με τη συσσωρευμένη πείρα του, θα κρίνει το 2019 ποιος μπορεί να διατηρήσει την ανάπτυξη και τη σταθερότητα στη χώρα και ποιος θα επαναφέρει την ύφεση και τις απολύσεις».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νίκος Παππάς: «Αυτή τη χάρη δεν θα τους την κάνουμε»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.