ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νίκος Παππάς: Οι νεκροί δεν κρύβονται (vids)

Τι ανέφερε για τα λάθη που έγιναν
Νίκος Παππάς: Οι νεκροί δεν κρύβονται (vids)

Ο υπουργός ψηφιακής πολιτικής Νίκος Παππάς μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και αναφέρθηκε στη φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου αλλά και στα λάθη που έγιναν κατά την αντιμετώπιση της τραγωδίας.

«Εάν κάποιος πει ότι τα πάντα γίνανε κατά τα προβλεπόμενα και ότι τα πάντα έγιναν ολόσωστα και τέλεια, δεν θα είναι απολύτως ακριβές αυτό. Εάν με ρωτάτε ότι έγιναν λάθη που ήταν αυτά τα οποία κάνανε τα περιστατικά μοιραία και τραγικά, τότε δεν είμαι σίγουρος ότι αυτήν την άποψη μπορώ να την ασπαστώ. Η κυβέρνηση το χειρίστηκε με την απόλυτη και ύψιστη ευθύνη και δεν καταλαβαίνω την πολιτική εργαλειοποίηση αυτού του ζητήματος διότι οι νεκροί είναι κομμάτι της εθνικής μας οδύνης και δεν κρύβεται. Δεν θα μπορούσε καμία κυβέρνηση να το κρύψει», υποστήριξε ο κύριος Παππάς υπογραμμίζοντας πως οι καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν ήταν πρωτόγνωρες.

Δείτε τα βίντεο:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νίκος Παππάς: Οι νεκροί δεν κρύβονται (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.