ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νίκος Παππάς στο Μεσολόγγι: «Η θυσία είναι το αυτονόητο»

Βρέθηκε στο Μεσολόγγι στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την 192η επέτειο της Εξόδου της Ηρωικής Φρουράς
Νίκος Παππάς στο Μεσολόγγι: «Η θυσία είναι το αυτονόητο»

Στο Μεσολόγγι για να εκπροσωπήσει την κυβέρνηση για την 192η επέτειο της Εξόδου της Ηρωικής Φρουράς, βρέθηκε ο υπουργός Νίκος Παππάς.

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, αναφέρθηκε στην αξία της θυσίας αλλά και σημασία των θεμελιωδών δικαιωμάτων όλων, όπως η ελευθερία και η ανεξαρτησία.

Πιο συγκεκριμένα ο Νίκος Παππάς ανέφερε: «Είμαστε στο Μεσολόγγι, στο Μεσολόγγι της αυταπάρνησης και του ηρωισμού, στο Μεσολόγγι που έγινε διεθνές σύμβολο του αγώνα των λαών για ελευθερία, εθνική ανεξαρτησία και δημοκρατία. Το Μεσολόγγι στέλνει ένα μήνυμα άσβεστο μέσα στους αιώνες, ότι δηλαδή κάποια πράγματα δεν μπαίνουν στο ζύγι. Η θυσία είναι το αυτονόητο, όταν αγαθά, όπως η ελευθερία και η ανεξαρτησία διακυβεύονται», ενώ συμπλήρωσε:

«Είμαστε βέβαιοι, ότι όπως πορευτήκαμε με αυτές τις απαράγραπτες αξίες κατά το παρελθόν, με αυτές θα κάνουμε τα σίγουρα και σταθερά βήματα για να βγούμε από αυτή την κρίση, η οποία ταλαιπώρησε τη χώρα μας για χρόνια».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νίκος Παππάς στο Μεσολόγγι: «Η θυσία είναι το αυτονόητο»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.