ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νίκος Πατέρας: Σοβαρό τροχαίο για τον γιο του

Σοβαρό τροχαίο για τον γιο του Νίκου Πατέρα
Νίκος Πατέρας: Σοβαρό τροχαίο για τον γιο του

Νίκος Πατέρας: Σε πολύ σοβαρό ατύχημα ενεπλάκη ο γιος του γνωστού εφοπλιστή Νίκου Πατέρα, ο οποίος έχει υπάρξει ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με την κατάσταση του να είναι πολύ κρίσιμη.

Ο νεαρός Διαμαντής Πατέρας, είναι διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, μετά από αυτό το σοβαρό τροχαίο, τα ξημερώματα της Τετάρτης 12 Ιουνίου, στη λεωφόρο Ποσειδώνος.

Για άγνωστους λόγους το αμάξι που οδηγούσε, ένα μίνι-κούπερ, βγήκε εκτός πορείας και μπήκε στον παράδρομο.

Στον 19χρονο έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες απεικονιστικές εξετάσεις, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή.

Ο Διαμαντής Πατέρας, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες  έχει υποστεί οίδημα και αιματώματα στον εγκέφαλο, κάκωση στο ημιθωράκιο και κατάγματα πλευρών καθώς και σοβαρό τραυματισμό στο κάτω άκρο.

Νίκος Πατέρας: Συνοδηγός του Διαμαντή Πατέρα ήταν ο επίσης 19χρονος, Μιλτιάδης Γεώργιος Αλβέρτης, γιος της Αλεξίας Έβερτ και εγγονός του αείμνηστου πολιτικού, ηγέτη της Νέας Δημοκρατίας, Μιλτιάδη Έβερτ, ο οποίος έχει τραυματιστεί ελαφρύτερα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς, από όπου κρίθηκε τελικώς ότι είναι καλά και πήρε εξιτήριο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νίκος Πατέρας: Σοβαρό τροχαίο για τον γιο του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.