ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νίκος Σειραγάκης: Συνελήφθη και πάλι ο παιδεραστής του Ρεθύμνου

Νίκος Σειραγάκης: Στα χέρια των αρχών βρίσκεται και πάλι ο παιδεραστής του Ρεθύμνου, λίγες ημέρες μετά την αποφυλάκισή του από τις φυλακές Γρεβενών.  Σύμφωνα με το βούλευμα με βάση το οποίο έγινε δεκτή η αίτηση της αποφυλάκισής του, ο κατηγορούμενος ήταν υποχρεωμένος να κυκλοφορεί στη Θεσσαλονίκη εντός του Δήμου Καλαμαριάς, όμως, εκείνος εντοπίστηκε στην περιοχή...
Νίκος Σειραγάκης: Συνελήφθη και πάλι ο παιδεραστής του Ρεθύμνου

Νίκος Σειραγάκης: Στα χέρια των αρχών βρίσκεται και πάλι ο παιδεραστής του Ρεθύμνου, λίγες ημέρες μετά την αποφυλάκισή του από τις φυλακές Γρεβενών. 

Σύμφωνα με το βούλευμα με βάση το οποίο έγινε δεκτή η αίτηση της αποφυλάκισής του, ο κατηγορούμενος ήταν υποχρεωμένος να κυκλοφορεί στη Θεσσαλονίκη εντός του Δήμου Καλαμαριάς, όμως, εκείνος εντοπίστηκε στην περιοχή της Μενεμένης.

Αμέσως ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας, ο οποίος είχε παρέμβει και μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης της αποφυλάκισής του και με ενέργειες του ανώτατου εισαγγελικού λειτουργού κινήθηκαν οι προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες μετά την παραβίαση του περιοριστικού όρου. Έτσι οι αρχές έφτασαν στη σύλληψη του Νίκου Σειραγάκη.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις αναμένεται να συνεδριάσει το δικαστικό συμβούλιο και να αποφανθεί με βάση τα νέα δεδομένα κι για το αν ο κατηγορούμενος θα συνεχίσει να κυκλοφορεί ελεύθερος ή αν συντρέχει λόγος ανάκλησης της προηγούμενης απόφασης.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νίκος Σειραγάκης: Συνελήφθη και πάλι ο παιδεραστής του Ρεθύμνου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.