ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκλονίζει η πρώην σύζυγος και ο γιος του Νίκου Σπανού (vid)

Έκκληση προς όλους να παραμείνουν στα σπίτια τους
Συγκλονίζει η πρώην σύζυγος και ο γιος του Νίκου Σπανού (vid)

Νίκος Σπανός: Έχασε τη ζωή του από τον κορονοϊό σε ηλικία 52 ετών, παρά το γεγονός ότι ήταν υγιέστατος όπως λένε οι οικείοι του.

Η πρώην σύζυγος του άλλοτε CEO της Goodyear Hellas και ο 24χρονος γιος του, ο οποίος είχε 39 πυρετό για πολλές ημέρες, συγκλονίζουν με τις περιγραφές τους στον ΣΚΑΪ.

Η γυναίκα ενημέρωσε το παιδί της μέσω βιντεοκλήσης για την απώλεια του πατέρα του.

«Πήγε έκανε το τεστ, έγινε Δευτέρα, Τετάρτη βγήκε η απάντηση. Του είπαν να καλέσει το ασθενοφόρο και να πάει στο νοσοκομείο. Και πήγε το ασθενοφόρο και τον πήρε. Είχε βέβαια 39 πυρετό. Ο γιος μου έχει κολλήσει και είναι και αυτός στο νοσοκομείο. Δεν ξέρω τι έγινε, ήταν να τύχει σε εμάς», πρόσθεσε.

Εκείνος κάνει έκκληση σε όλο τον κόσμο να παραμείνει στα σπίτια του.

«Να κάτσουν όλοι μέσα στα σπίτια τους, πόσο μυαλό θέλει; Πρέπει να χάσουν τους πατεράδες τους και τις μανάδες τους;» λέει συγκινημένος.

Ο Νίκος Σπανός ήταν καπνιστής μέχρι τις γιορτές, αλλά γενικώς δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας.

Δυστυχώς, όμως, ο κορονοϊός δεν κάνει διακρίσεις…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συγκλονίζει η πρώην σύζυγος και ο γιος του Νίκου Σπανού (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.