ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νίκος Βέρτης: Δείτε video από το κινητό του από τους βομβαρδισμούς στο Ισραήλ

Mετά τις εφιαλτικές στιγμές που έζησαν στην εμπόλεμη ζώνη του Τελ Αβίβ, ο Νίκος Βέρτης και οι συνεργάτες του επέστρεψαν χθες στην Ελλάδα.
Νίκος Βέρτης: Δείτε video από το κινητό του από τους βομβαρδισμούς στο Ισραήλ

Mετά τις εφιαλτικές στιγμές που έζησαν στο Τελ Αβίβ, ο Νίκος Βέρτης και οι συνεργάτες του επέστρεψαν χθες στην Ελλάδα.

Ο Νίκος Βέρτης και η ομάδα του ταξίδεψαν στο Ισραήλ την ημέρα που ξεκίνησε οι ανταλλαγή πυρών της Παλαιστίνης με το Ισραήλ.

Σήμερα, στην πρωινή εκπομπή του ANT1, αναφέρθηκαν στην επιστροφή του στην Ελλάδα και μεταξύ άλλων προβλήθηκαν βίντεο που τράβηξε ο ίδιος με το κινητό του κατά τη διάρκεια των βομβαρδισμών.

Να σας θυμίσουμε πως χθες, ο Νίκος Βέρτης όταν έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» σε δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους, ανέφερε: «Είναι πολύ οργανωμένοι… Μολις μπήκαμε στο εστιατόριο και βγήκαμε από το ασανσέρ άρχισαν να ακούγονται σειρήνες. Αμέσως όλοι ήξεραν που να μας οδηγήσουν. Όλα τα κτήρια έχουν σύντομα καταφύγια, αλλά όσο ασφαλή και να είναι δεν παύει να είναι πολύ τρομακτικό το συναίσθημα το να ακούς τις σειρήνες και αυτόν τον βαθύ ήχο της αναχαίτισης ρουκετών. Είναι μια εμπειρία που δεν εύχομαι σε κανέναν να ζήσει. Όποιος πει ότι δεν είναι τρομακτικό είναι ψεύτης. Είναι κάτι που δεν φανταζόμουν ότι θα ζήσω».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νίκος Βέρτης: Δείτε video από το κινητό του από τους βομβαρδισμούς στο Ισραήλ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.