ΚΟΙΝΩΝΙΑ

North Evia – Samos Pass: Εκεί γίνονται αιτήσεις στο gov.gr για τα voucher των 150 και 300 ευρώ

Ανοίγει από σήμερα η πλατφόρμα των αιτήσεων για το North Evia - Samos Pass
North Evia – Samos Pass: Εκεί γίνονται αιτήσεις στο gov.gr για τα voucher των 150 και 300 ευρώ

North Evia – Samos Pass: Σημαντική είναι η σημερινή ημέρα, Πέμπτη 25 Αυγούστου για τη τρίτη φάση παροχής των καρτών-vouchers τουρισμού για τη Βόρεια Εύβοια και τη Σάμο καθώς ανοίγει η ειδική πλατφόρμα των αιτήσεων.

Τα νέα voucher των 150 και 300 ευρώ που θα δίνουν την ευκαιρία στους Έλληνες πολίτες να ταξιδέψουν στην Εύβοια και την Σάμο αναμένεται να έχει πάνω από 13.800 δικαιούχους και για τον Σεπτέμβριο.

Το ποσό που διατίθεται από τη δράση μέσω της άυλης ψηφιακής χρεωστικής κάρτας, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για συγκεκριμένες κατηγορίες δαπανών (τοπικής μεταφοράς, εστίασης και διαμονής) στη νήσο Σάμο (Δήμοι Ανατολικής και Δυτικής Σάμου) ή στη Βόρεια Εύβοια (Δήμοι Ιστιαίας – Αιδηψού και Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας).

Ακόμη, η περιοχή χρήσης (Σάμος ή Βόρεια Εύβοια) δηλώνεται ρητώς κατά την υποβολή της αίτησης από τον δικαιούχο και δεν υπάρχει δυνατότητα τροποποίησης.

North Evia – Samos Pass: Εκεί γίνονται αιτήσεις στο gov.gr για τα voucher των 150 και 300 ευρώ

Στην τρίτη φάση της δράσης, οι δικαιούχοι θα έχουν την ευκαιρία να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μέσω της ειδικής πλατφόρμας https://vouchers.gov.gr, όπου ο καθένας θα μπορεί να χρηματοδοτείται με μια κάρτα με 150 ευρώ για διακοπές στη Βόρεια Εύβοια ή με 300 ευρώ για διακοπές στη Σάμο για τον μήνα Σεπτέμβριο.

Όσον αφορά την Βόρεια Εύβοια αναμένεται να διατεθούν περίπου 2.100 κάρτες επιπλέον των 7.300 που προβλέπονται αρχικά ενώ κάτι αντίστοιχο θα ισχύσει και για το νησί της Σάμου, όπου θα διατεθούν προς ενίσχυση του τουρισμού, 800 κάρτες επιπλέον των 3.650 καρτών που προβλέπονταν αρχικά.

Αναλυτικά οι όροι και οι προϋποθέσεις συμμετοχής αλλά και η δυνατότητα για αιτήσεις ΕΔΩ.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «North Evia – Samos Pass: Εκεί γίνονται αιτήσεις στο gov.gr για τα voucher των 150 και 300 ευρώ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.