ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νοσοκομείο Άγιος Σάββας: Συνοδός ασθενούς δάγκωσε φύλακα επειδή δεν την άφησε να μπει στον χώρο

Αναστάτωση προκλήθηκε στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας», όταν συνοδός ασθενούς δάγκωσε φύλακα επειδή δεν την άφησε να μπει στον χώρο!
Νοσοκομείο Άγιος Σάββας: Συνοδός ασθενούς δάγκωσε φύλακα επειδή δεν την άφησε να μπει στον χώρο

Νοσοκομείο Άγιος Σάββας: Σάλος έχει προκληθεί στο νοσοκομείο του Αγίου Σάββα μετά από ένα απίστευτο περιστατικό που έλαβε χώρα το πρωί της Τρίτης (4/10).

Πιο συγκεκριμένα, μια συνοδός ασθενούς που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, προσπάθησε να εισέλθει στον χώρο, όμως ένας φύλακας που βρισκόταν εκεί, της ζήτησε την προσκόμιση εγγράφου που να αποδεικνύει πως η είσοδος στο κτήριο γίνεται με την εντολή γιατρού, λόγω των μέτρων κατά του Covid-19.

Τότε εκείνη, φαίνεται πως επιτέθηκε στον φύλακα δαγκώνοντας τον με άγριο τρόπο, προκαλώντας την αναστάτωση στο νοσοκομείο, κάτι που δεν συνέβη για πρώτη φορά καθώς η συγκεκριμένη συνοδός έχει απασχολήσει και άλλη φορά, μετά από επίθεση που εξαπέλυσε πριν από μερικές ημέρες σε νοσηλεύτρια.

Έπειτα από το απίστευτο περιστατικό, η συνοδός κατέθεσε μήνυση εις βάρος του φύλακα που της απαγόρευσε την είσοδο στο κτήριο, ο οποίος και κρατείται σε Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νοσοκομείο Άγιος Σάββας: Συνοδός ασθενούς δάγκωσε φύλακα επειδή δεν την άφησε να μπει στον χώρο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.