ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νοσοκομείο Βέροιας: Τους έπεσε το ταβάνι στο κεφάλι! (vid)

Μία γιατρός στο Νοσοκομείο Βέροιας, τραυματίστηκε ελαφρά, όταν την ώρα που εργαζόταν στο γραφείο της, σοβάδες έπεσαν στο κεφάλι της!
Νοσοκομείο Βέροιας: Τους έπεσε το ταβάνι στο κεφάλι! (vid)

Τρομερό σκηνικό στο νοσοκομείο Βέροιας, καθώς τρεις γιατροί είδαν το ταβάνι να τους πέφτει κυριολεκτικά στο κεφάλι!

Γύρω στις 2:30 το μεσημέρι η Βασιλική Κιάτου, επιμελήτρια της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του νοσοκομείου, καθόταν στο γραφείο της, όταν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι από το ταβάνι αποκολλήθηκε και έπεσε στο έδαφος, αλλά και μερικά κομμάτια πάνω της. Εκείνη την ώρα άλλα τρία άτομα βρίσκονταν στο γραφείο και σοκαρίστηκαν μόλις είδαν το ταβάνι να πέφτει κατά πάνω τους, με την κ. Κιάτου να είναι η μόνη που τραυματίστηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Εορτολόγιο Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

«Ηταν γύρω στις 2:30 το μεσημέρι όταν μαζί με τις συναδέλφους μου συνταγογραφούσαμε στους υπολογιστές του γραφείο. Ξαφνικά άρχισε να πέφτει σκόνη, κάτι που είχαμε βιώσει πολλές φορές στο παρελθόν όμως αυτή τη φορά και μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου έπεσε πολύ μεγάλο κομμάτι από το ταβάνι των γραφείων», είπε αρχικά στην ιστοσελίδα veriotis.gr και συνέχισε:

«Ενστικτωδώς τράβηξα την καρέκλα προς τα πίσω, όμως η καταστροφή ήταν τόσο μεγάλη που ευτυχώς για μένα τραυματίστηκα ελαφρά. Επικράτησε πανικός, αφού ο έντονος θόρυβος και το σπάσιμο που ακούστηκε κινητοποίησε το νοσηλευτικό προσωπικό που μπήκε μέσα για να μας βοηθήσει».

Νοσοκομείο Βέροιας: Εχουν ξαναπέσει σοβάδες

Αυτό που τονίζει η γιατρός είναι πως τα φαινόμενα να πέφτουν σοβάδες στο Νοσοκομείο, δεν είναι καινούργια, προβληματίζει. Η κατάσταση του κτιρίου όπως φαίνεται είναι τραγική, με την γιατρό να λέει ότι αν και έχουν γίνει εργασίες, το κτίριο θέλει περαιτέρω συντήρηση.

«Το έχουμε ξαναζήσει. Να πέφτουν σκόνες ή μικρά κομμάτια από σοβάδες. Και στο διπλανό μας γραφείο, αυτό του διευθυντή της μονάδας είχε πέσει σοβάς πριν λίγα χρόνια, ωστόσο τότε δεν υπήρχε κανένας μέσα. Πριν από λίγους μήνες παρατηρήσαμε πως πέφτουν πάλι σοβάδες και καλέσαμε την τεχνική υπηρεσία του Νοσοκομείου Βέροιας που διαπίστωσε διαρροή. Έγιναν οι απαραίτητες τότε εργασίες, βάφτηκε το ταβάνι, όμως απ’ ότι φαίνεται χρειάζεται επιπλέον παρεμβάσεις στην ταράτσα που είναι από πάνω μας. Δεν παρατηρήσαμε κάτι διαφορετικό στο ταβάνι το τελευταίο διάστημα, ωστόσο απ’ ότι φαίνεται η υγρασία και η βροχή των ημερών πρέπει να έκαναν τη δουλειά τους…» σχολίασε η γιατρός.

Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα, η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού στεγάζεται σε ένα πολύ παλιό κτίριο και ακόμη δεν έχει μεταφερθεί στο νέο κτίριο του Νοσοκομείου και αυτό γιατί δεν έχει εγκατασταθεί ο απαραίτητος εξοπλισμός.

Πηγή www.iefimerida.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νοσοκομείο Βέροιας: Τους έπεσε το ταβάνι στο κεφάλι! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.