ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Novartis: Στην Βουλή η δικογραφία της υπόθεσης

Αντιδράσεις από τον Ανδρέα Λοβέρδο
Novartis: Στην Βουλή η δικογραφία της υπόθεσης

Από το πρωί (9/4) βρίσκεται στην Βουλή, η δικογραφία της υπόθεσης Novartis, που αφορά τον πρώην υπουργό, Ανδρέα Λοβέρδο.

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης είναι ανάμεσα στους κατηγορούμενους για την υπόθεση και η δικογραφία πρωτοκολλήθηκε και φωτοτυπήθηκε, παρουσία αστυνομικών!

Εντός της ημέρας θα δοθεί στις κοινοβουλευτικές ομάδες, που θα επιληφθούν της δικογραφίας, με την επιτροπή κοινοβουλευτικής δεοντολογίας, να συνεδριάζει την επόμενη εβδομάδα για την υπόθεση.

Εκεί θα κριθεί αν θα πρέπει να προταθεί ή όχι, η άρση ασυλίας του Λοβέρδου. Μετά θα ακολουθήσει ονομαστική και φανερή ψηφοφορία για τον ίδιο λόγο. Ο Λοβέρδος είναι το νέο όνομα που προστέθηκε στη λίστα της υπόθεσης Novartis, όπου κατηγορούνται κι άλλα στελέχη από την Ν.Δ.

Ο πρώην υπουργός, ανακοίνωσε πως θα κάνει συνέντευξη Τύπου εντός της ημέρας για να σχολιάσει τα γεγονότα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Novartis: Στην Βουλή η δικογραφία της υπόθεσης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.